Rens scampiene, tre de på spyd og stek de i olje i en varm panne. Scampi i sataysaus er kosemat. Det er vanligvis kylling satay som brukes oftest, men man kan godt bruke scampi
Scampispyd. Tandoori Kyllingspyd. Blad alt sammen med godt i en bolle og form på spyd og stek midt i stekeovnen på 225 grader i ca 13 min. 500 gr rå scampi. 3 cherry tomater pr spyd. Marinere scampi i ca 30 min i blanding av paste og rømme. Tre på spyd og steke i 10 min midt i stekeovnen på 225 grader. 500 gr rå scampi. 30 min Marinere scampi i ca
Ha i scampien og la det hele surre til scampien begynner å bli rød. Nudelsupper, grillet svinekjøtt på spyd, curries på et eller annet night marked… Jeg elsker gatemat, og prøver villig vekk det jeg kommer over
Så trer jeg scampi på spyd og steker de i litt godt smør og med litt salt og pepper på. Den desidert beste formen for biffmiddag jeg får, er når jeg bruker mør biff og scampi sammen
Prøv gjerne med scampispyd. Poteter akk ja…det er synd med så negativt fokus på poteter synes jeg. Folk som skal ned i vekt dropper det helt, men jeg kan ikke skjønne at det skal være så ille
Scampispyd. 500 gr rå scampi. 3 cherry tomater pr spyd. Marinere scampi i ca 30 min i blanding av paste og rømme. Tre på spyd og steke i 10 min midt i stekeovnen på 225 grader. 500 gr rå scampi. 30 min Marinere scampi i ca
Træ scampi og blekksprut på grillspidd. Fordel pastaen på tallerkener, legg et spyd på hver. Stek scampiene og blekksprut i olje i en stekespanne til de er gylne på begge sider, ca fire minutter totalt
Jeg kunne helt klart valgt annerledes i den konfirmasjonen, men isteden for å bare spise brød, potetsalat og salat valgte jeg å legge på et spyd med scampi og et par skiver spekeskinke