Rens eventuelt scampiene hvis du bruker rå, jeg brukte ferdig kokte og lot halen sitte på. Dette smaker kjempe godt da jeg bare elsker mat som har kokos i seg, litt sånn thai inspirert
I denne retten kan du bytte ut kyllingen med scampi. Pass bare på at gryten ikke koker etter at scampien er tilsatt, men kun trekker i noen få minutter
hell over kokosmelk og vann. legg scampien i marinaden å la den marinere noen timer. 4 dl kokos melk 1/2 lime (saften) 2 ss fish saus 1 fedd hvitløk 2 store champignonger 1 ss karripasta 1 vårløk 1/2 chilli 2 cm ingefær 2 ss korriander 1 ss kylling fond 2 dl vann 1 gulrot ( revet) 1 ta sambal oelek litt estragon og spisskummen så mye scampi du selv vill, jeg brukte ca 500g. deretter har du i scampien sammen med marinaden å lar den koke ca 5 min til
10 rå scampi, tarm fjernetjuice fra 1 limeen halv hakket chili2 fedd hakket hvitløk1/2 kopp soyasaus3 ss oljeLa det ligge i noen timer, eller over natten. 2 egg sammenpisket med litt salt3 kopper kokosmasse1 kopp hvetemelsolsikkeolje til friteringDypp rekene først i mel, så egg, så kokosmasse. 10 rå scampi. 3 kopper kokosmasse
Kokos, krydder og scampi. Og husk, kjøp politisk korrekt scampi eller kongereker. Pepperbakt laks, brokkolipuré og SandefjordsmørOvnsbakt kylling med mango i kokosmelkDel på
Deilig scampi marinert med hvitløk, masse persille, olivenolje, havsalt og nykvernet pepper. Scampi er både nydelig og sunt, men jeg vurderer å kutte det ut siden det er på WWF sin røde liste
Kokosmassen ristet i en tørr panne til den er gylden. Rens scampi eller reker. Scampiene stekes raskt. 20 små scampi eller reker. 50 g ristet kokos. 3 ss ristet kokos. 20 små scampi eller reker
I denne retten kan du enkelt bytte ut kyllingen med scampi dersom det er å foretrekke. Pass bare på at gryten ikke koker etter at scampien er tilsatt, men kun trekker i noen få minutter
"Fiskemannen" har også Scampi som vokser opp i sitt naturlige økosystem, se artikkel fra WWFSå nå er fryseren fylt opp med produkter fra "Gode Hav" og "Fiskemannen"