Hell mest mulig av oljeni stekepannen først slik at den bli varm før du har scampieneoppi pannen. Tilsett de andre krydderne og rapsoljen og bland godt sammen
- Scampien stekes ilittmargarin eller olje, sammen med Sweet Chili-saus. Basisen med chili- og hvitløksolje, ruccola og revet sitron passer til mye forskjellig
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. veldig godt ble det. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitronpersillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump oljei en pose og tilsattescampi + chili + hvitløk og lot det hvilei kjøleskapet en timestidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes oljetilsteking av marinertescampi+cherrytomater etter noen få minutteri panna, tilsettespersille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en litensitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi. 1 chili. 2 fedd hvitløk. 1 sitron
Bruk urtene og oljentil å varme finhakket mango, paprika, vårløk og rødløk. Den passet strålende tilscampi stekt ifriske urter og harissa sammen med søt mango, paprika og friskkoriander
Tørrstek dem ilittolje og krydre til med salt og pepper, sett tilside. Rens eventuelt scampienehvis du bruker rå, jeg brukte ferdig kokte og lot halen sitte på