Panerte kongereker (Scampi)Sriracha og tomat vinger med yoghurt dipDel på. Jeg serverte dette sammen med potetstappe hvor jeg brukte Creme Fraiche i stedet for melk/fløte, og mais oppvarmet i smør
Tilsett pasta og scampi i fløten og bland forsiktig sammen. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi
Tilsett pasta og scampi i fløten og bland forsiktig sammen. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi
Scampi eller hummer med kokosmelk, sitrongress, chili, koriander og alt det andre du er i ferd med å oppdage i innvandrerbutikkene eller i mengden med eksotiske kokebøker som utgis
Smak til med revet parmesan, fløte ev litt salt. Stek scampi i varm panne i chilisausen. Tin og skrell scampi og legg i sweet chili til marinering i ca 30 min. ca 2 min, til scampi skifter farge fra. Se del 2 her 4 scampi pr. 1 dl sweet chili saus. 1/2 dl fløte