Ezra’s Savory Mustard Pork Roast er en fantastisk smakfull og god gryte. Langtidstilberedningen gjør kjøttet så mørt at det detter fra hverandre bare du er borti det med gaffelen og alle smakene i sausen får tid til å blande seg så godt at de utgjør en fantastisk helhetlig smaksopplevelse
To give the pasta a little taste, I have added flowers and leaves from Oregano and Summer Savory before ending the process when finishing the fresh pasta
Ezra’s Savory Mustard Pork Roast. Ideen til scampi-salat har jeg fra en bok jeg fikk til jul. Her er min egen versjon hvor scampien er marinert i min teriyaki-marinade og med min hvitløksrømmedressing på siden
Ezra’s Savory Mustard Pork Roast. Det er noe avslappende og eget med å bake brød hjemme – og resultatet blir som oftest mye bedre enn det du får kjøpt på butikken
Ezra’s Savory Mustard Pork Roast. Denne formkaken er utrolig saftig, god og lettlagd og passer utmerket til skituren i påsken eller i solveggen med en kopp varm kaffe
Savory Cashew Cream. Pour 3/4 cup of savory cashew cream over the marinara sauce. Preheat oven to 350F. Spread one cup of marinara sauce in the bottom of a 13x9 casserole dish
Ezra’s Savory Mustard Pork Roast. Denne oppskriften gir et stort, luftig sukkerbrød (36x28cm) som kan deles i to tykke eller tre tynne deler og fylles med valgfrie kremer og evt
Ezra’s Savory Mustard Pork Roast. Disse søte (og litt syrlige) små muffinsene anbefales. Jeg kom over muffinsformene her om dagen og ble inspirert til å lage noen gode påskemuffins
I går var jeg på et utrolig spennende seminar og fikk treffe selveste Allan Savory som har gjort kanskje den viktigste forskningen for vårt moderne samfunn
Ezra’s Savory Mustard Pork Roast. Påsken er en herlig tid mange er veldig glad i og har gode tradisjoner knyttet til, men midt oppi all påsketradisjon, påskeegg med marsipan, varme dager i solveggen, hyttekos, spillkvelder, påskekrim, skiturer, appelsin og kvik lunsj er det fort gjort å glemme litt bort hvorfor vi egentlig feirer påske