Saus uten melk og mel oppskrifter

Kylling i hjemmelaget sursøt saus.

Kylling i hjemmelaget sursøt saus.

( marinade ogsaus kommer lengre ned). Det er litt av grunnen til at jeg startet denne bloggen. Kylling i hjemmelaget sursøt saus
Brun saus – lavkarbo

Brun saus – lavkarbo

I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Av og til er det greit at middagen nærmest gjør seg selv
Sursøt saus

Sursøt saus

Når det var superstas å spise kylling i sørsøt saus blant røde lanterner og gullglinsende dragehoder
Brun Saus

Brun Saus

Ogdessuten er bruningen med på å gi smak til sausen. Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
BBQ saus

BBQ saus

Den "hemmelige" ingrediensen er Coca Cola og er ofte benyttet i BBQ-sauser i USA - og amerikanerne vet hva de snakker om
Brun saus, så enkelt, og så godt.

Brun saus, så enkelt, og så godt.

En reprise som viser hvor enkelt det er å lage brun saus, uten pose. #saus #brunsaus #hjemmelaget #oppskrift #søndagsmiddag #kjøtt
Saus til kylling

Saus til kylling

Det finnes en haug med sauser man kan lage, og her presenterer jeg to forskjellige gode sauser som passer godt til kylling
Brun Saus

Brun Saus

Ogdessuten er bruningen med på å gi smak til sausen. Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Sursøt saus til kylling.

Sursøt saus til kylling.

Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøt saus. Blogg. Sursøt saus til kylling. Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøt saus
Saus til elgstek

Saus til elgstek

Kjøtt og poteter er digg, men det blir ikke ordentlig fest uten ordentlig saus. Rør inn meletog stek forsiktig i et minutt eller to (blandingen er ganske tørr og klumpete nå, men det gjør ingenting, bare sørg for at du rører hele tiden og at du rører i hele kjelen sånn at ingenting brenner seg fast)
Bolognese saus...

Bolognese saus...

La sausen stå og putre leeeeenge. Denne sausen er en skikkelig italiensk klassiker. Jeg bruker den i lavkarbo lasagne, moussaka, som pizzafyll og sammen med Miracle nudler, som er "pasta" laget av roten til en japansk plante

Saus som passer perfekt til Torsk Del 1!

Sausen har eg rappa frå Bent Stiansen, og eg kunne ikkje vert meir glad for at eg snubla over den lille notisen som eingong stod i eit blad
kremet saus med eple og chili

kremet saus med eple og chili

sauser/dipper. ha pulver, vann og creme fraishe i en kjele og kok opp. tilsett eple, chili og estragon. smak til med salt og pepper
Brun saus

Brun saus

4 ss hvetemel. 4 ss smør. 4 ss hvetemel. 1 l kjøttkraft eller buljong
Tamarind chutney/saus – Imli chutney

Tamarind chutney/saus – Imli chutney

Tilsett alle krydderne samt sukker, og kok opp tamarind chutney slik at sukkeret smelter. Tamarind blir også brukt mye i det thailandske kjøkken
Tagliatelle med kremet saus og røkt laks

Tagliatelle med kremet saus og røkt laks

Tilsett laksen og etter noen sekunder tilsettes fløten. Kok opp og sett til siden. Kok pastaen i rikelig saltvann til den er al dente og hell av vannet