Saus til riskrem oppskrifter

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Dette brukte jeg tilrødsaus. Den riskremen med kunstige tilsetninger og kjedelige røde saften. Hele tiden nesten frem til oppkoket
Riskrem med rød saus ✿

Riskrem med rød saus ✿

Rør inn risgrøt tilriskremen har fått ønsket konsistens. På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Riskrem med saus

Riskrem med saus

Min mann har alltid hatt lyst til å ha en ordentlig hvit jul på fjellet og i år fikk vi leie en hytte gjennom jobben hans på Trysilfjellet
Riskrem med rød saus + Slowcooker give-away

Riskrem med rød saus + Slowcooker give-away

Dekk til med plastfolie og sett riskremen i kjøleskapet fram til den skal serveres. Nå er det sikkert mange små som gleder seg til jul, og det er ganske så travle tider for de voksne som skal forberede alt i tide før jul
Nydelig riskrem med bringebær coulis

Nydelig riskrem med bringebær coulis

Du kan gjerne lage desserten på forhånd, men vent med å ha sausen over til rett før servering. Ha avkjølt riskrem og avkjølt bringebærsaus/ coulis over på fine glass og server straks
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

Ha sukkerlake og jordbær i en foodprocessor og kjør dette til en jevn saus. Da er jeg tilbake i hverdagen igjen, godt er det
Riskrem – julens beste dessert

Riskrem – julens beste dessert

) Men jeg rekommenderar/anbefaler virkelig å servere min hjemmelagde sås/saustil istedenfor utblandet saft, det setter nemlig virkelig prikken over i’en
Riskrem

Riskrem

Bland inn grøten og server med rød saus eller rørte bær. Riskrem er noe de aller fleste har kjennskap til og en tradisjon etter julemiddagen i mange hjem
Riskrem

Riskrem

Server riskremen med rødsaus. Bruk gjerne rester av julegrøten, bland med krem, og så har du en deilig dessert til julaften
Rød saus

Rød saus

Riskrem er en naturlig del av jula og siden familien til Henrik har som tradisjon å ha multekrem på juleaften, tar vi riskremen siste søndagen i advent istedenfor
Hjemmelaget riskrem

Hjemmelaget riskrem

Varm rask opp tilsausen tykner. *****************************Riskremsaus. Noen vil ha bringebærsaus, noen jordbærsaus, noen skogsbærsaus
Riskrem på ekte vis

Riskrem på ekte vis

La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus. Slik blir riskremen enda bedre – Ris a la mande Rød sausKok opp jordbær, vann og melis
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

Sett riskrem og saus kjølig til servering. Dette blir riskrem som vi har til dessert sammen med karamellpudding på julaften
Riskrem i glass

Riskrem i glass

 Legg først et par skjeer riskrem i glassene til de er halvfulle. Ha i grøten og rør lett til alt er blandet
Riskrem

Riskrem

Server riskremen med rød saus, rørte bær eller bærsaus. Hell riskremen i en serveringsbolle og sett den kaldt til servering
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

Avkjøl sausen i kjøleskapet frem til servering. Riskrem hører til julens mest tradisjonelle desserter. Pisk kremfløte og sukker til krem