Saus til ribbe oppskrifter

14 Lagre
Ribbe med fløtesaus, hjemmelaget rødkål, roskenkål, bacon og amandinepoteter.

Ribbe med fløtesaus, hjemmelaget rødkål, roskenkål, bacon og amandinepoteter.

Legg oppi hvitløk og sjalottløk, dette vil gi god aroma til både ribbe og saus, det vil ikke smake hvitløk
13 Lagre
Asiatisk ribbe med plommesaus

Asiatisk ribbe med plommesaus

Opphavet til plommesausoppskriften kommer fra Lise Finckenhagen. Vel, da min kjære mann gravde fram en ribbe fra fryseren her om dagen var jeg ganske kjapp til å spørre om den kunne tilberedes på et mindre tradisjonelt vis
5 Lagre
Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Og lag for all det ikke brun sausribbefettet skal være som det er, og forhåpentligvis blir det en rest som kan brukes til lutefisken
5 Lagre
Ribbe med fløtesaus, amandinepotet, rødkål, bacon og rosenkål.

Ribbe med fløtesaus, amandinepotet, rødkål, bacon og rosenkål.

Legg oppi hvitløk og sjalottløk, dette vil gi god aroma til både ribbe og saus, det vil ikke smake hvitløk
4 Lagre
JULE RIBBE

JULE RIBBE

Til sausen. Lag saus. Smak til med pepper. For meg er det ikke julaften uten ribbe med sprø svor. JUL, Saus, dressing, smør, Svin, Uncategorized
2 Lagre
Ribbe i ultapro

Ribbe i ultapro

Saus. Lot den stå slik i kjøleskapet til neste dag. Så hadde jeg perfekt ribbe, med sprøtt og godt svor. 3 ss smør3 ss mel (brunes)Tilsett vann og kraft til sausSmak til med pepper&salt
0 Lagre
Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Brun saus til ribben er heller ikke noe som har vært en ting som har blitt servert i min barndom og i grunn noe jeg først har blitt kjent med i voksen alder
0 Lagre
Ribbe av villam med søtpotet skiver

Ribbe av villam med søtpotet skiver

Saus til. Lammeribbe er kjempegodt, og enkelt å tilbrede. Det kan tilsvare ca. en ribbe per mann. Jeg stekte noen skiver med squash til
9 Lagre
DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

Øs over saus og stek videre til sausen er en tjukk, sirupsaktig masse. Brenning av sausen skjedde hos meg, jeg trodde jeg kunne lage salat imens, men da ble sausen litt for brun
8 Lagre
Salt Lammebog med rotpurè og hvit saus

Salt Lammebog med rotpurè og hvit saus

Til sausen. Salt lammebog tilhører en lang tradisjon her i Norge. Ribbe av villam med søtpotet skiverGresk-inspirert fylte paprikaerDel på
4 Lagre
Slik steker du ribbe

Slik steker du ribbe

Du kan også bruke sjyen fra stekingen som saus. Jeg spiser gjerne masse ribbe lenge før jul, og den eneste grunnen til at jeg ikke spiser det hele året er vel egentlig tilgjengelighet
2 Lagre
PERFEKT SAFTIG RIBBE MED SPRØ SVOR - Oppskrift og Fremgangsmåte

PERFEKT SAFTIG RIBBE MED SPRØ SVOR - Oppskrift og Fremgangsmåte

Hvis du ikke skal lage egen saus til ribba kan du sile vekk sjyen å jevne den ut med litt mel(evt sil ut bare litt av sjyen, kanskje en liter), tilsett så litt Soyasaus og Worcestershire sauce som smaksforsterker, bland gått og bruk dette som saus til ribba
2 Lagre
KUNSTEN Å STEKE RIBBE

KUNSTEN Å STEKE RIBBE

Sausen denne gangen ble kun stekesjyen, som ble silt over i en kjele. Deretter snur du ribba med svoren opp, og steker en time til
0 Lagre
Adventskalender -Luke15/Klassisk ribbe

Adventskalender -Luke15/Klassisk ribbe

Sil sausen over i et sausenebb og server rykende varm til herlig, nystekt ribbe,mandelpoteter, rødkål, rosenkål og gulrøtter
0 Lagre
Gro lager ribbe med en ny vri..

Gro lager ribbe med en ny vri..

Oppå ribba smurte jeg den inn i en selvkomponert saus som jeg hadde litt av hvert oppi. Lot det så få putre videre til blomkålen og brokkolien ble myke
324 Lagre
Helstrøms Juleribbe

Helstrøms Juleribbe

Grønnsakene blir senere base til en kjempegod saus.  Jevn krafta med litt mel og ha i et par skjer Soyasaus og Worcestershire sauce
169 Lagre
Kylling Tandooriform

Kylling Tandooriform

Saus. Jeg har med vilje kortet ned på krydderlisten, i motsetning til Tikka Masalaen min, for at dere skal slippe å ribbe krydderhyllene helt neste gang dere er ute å handler
35 Lagre
Julesylte- den beste og enkleste metoden

Julesylte- den beste og enkleste metoden

Når ribben er mør, heller jeg av vannet (som kan brukes til saus, gryteretter etc fordi dette er en god svinekraft)