Kylling katsu er en japansk rett som består av panertekyllingbryst med en deilig currysaustil. Tilsett sukker og fortsette å koke til det ikke lengre smaker mel og karri og har en tykk saus konsistens
Smak til med de krydder du liker, eller tilsette litt BBQ saus, sweet and sour saus osv. Kyllingfileten, som ikke var så enormt stor til å begynne med, ble ganske så massiv til slutt, så en filet holder nok til en person
Fiskepinner går ned på høykant hos oss når vi har det til middag. Prøver å være flinkere, men så er vi litt for glad i kjøtt og kylling og det blir fort valgt først… Det er så dumt, for fisk er så utrolig godt
Dette kan også gjøres med skinkebiffer og annet kjøtt, du kan også lage bitene langt mindre og få mer som "chicken nuggets" ala fast food kjedene serverer dem, og ha mange forskjellige sausertil
halvfabrikata, supper, sauser, sukker i alle former, hvetemel, kjeks og. Kjøp også gjerne inn johannesbrødkjernemel, bakepulver, fiberhusk og mandelmel og sukrin til baking
Tilsettkyllingfond og rør godt til en klumpefri saus. Jeg lagde en mer tradisjonell panering med mel og egg i tilleggtil parmesanost, og hadde appelsinsaus i stedet for sitronsaus
La koke enda noen minutter til det tykner. Den serveres vanligvis sammen med kylling eller kalkun, og naturligvis med pommes frites eller crocetter (panert og fritert potetmos) ved siden av
Kyllingfilet med honning og sitronKylling og søtpotet-gnocchi i karrisausDel på. Men når jeg var i butikken i dag, så fant jeg kylling kjøttdeig på tilbud, og det slo meg at jeg er da flinkere til å lage mat enn de på fastfood kjeden(nevner ikke navn)
Smak til med de krydder du liker, eller tilsette litt BBQ saus, sweet and sour saus osv. Kyllingfileten, som ikke var så enormt stor til å begynne med, ble ganske så massiv til slutt, så en filet holder nok til en person