Tilsett kyllingklubbene, knyt igjen posen, og rist slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. Bland soyasaus, bbq-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose
Jeg bruker det i gryter, i ovnsretter og i salater – jeg bruker det i grunnen til alt mulig. I denne retten bakte jeg en haug forskjellige rotgrønnsaker + noen tomater og serverte det sammen med små kyllinglår, eller kyllingklubber som de også kalles
Tilsett så en halv flaske Pad Thai saus og vann, rør rundt, la småkoke et par minutter. Så i går fikk jeg da endelig en Buzzador pakke og denne gangen var det utprøving av Santa Maria’s Asian Wok saus Pad Thai og Egg noodler
Tilsett så en halv flaske Pad Thai saus og vann, rør rundt, la småkoke et par minutter. Så i går fikk jeg da endelig en Buzzador pakke og denne gangen var det utprøving av Santa Maria’s Asian Wok saus Pad Thai og Egg noodler
Dette gjør at de er enkle å håndtere uten å få kliss på hendene når man dypper dem i saus. Merket Vantastic Foods er veldig så kreative når det kommer til sine produkter – de har alt fra laksefilet, pølser, bacon, servelat og biff, til søtsaker som hvit sjokolade, nugatbiter og “gummigodteri”
Sriracha er en veldig god chilisaus. Smaker så godt til kylling. Du kan koke ned sausen sammen med honning, hvitløk og ingefær for en fantastisk kyllingmarinade, eller gjøre det enkelt og marinere kyllingene noen timer med Sriracha sausen blandet med litt annet snadder
Server med pastasalat, og evt en grillsaus ved siden av. Det kan være godt å variere tilbehøret litt, i dag laget jeg en enkel pasta salat i en variant som også mine barn liker
Stekeskyen kan brukes som saus. "Alle" sier at kyllingklubber/kyllinglår er så mye saftigere og smaksrike, men vi er ikke så begeistret for den delen av kyllingen, så da holder vi oss til filetene stort sett
Mens kyllingen er i ovnen så lager jeg en kinesisk sur-søt saus som tilbehør. Får å oppnå ønsket konsistens på sausen blander jeg ut en stor tsk maismel i ca
Mens kyllingen er i ovnen så lager jeg en kinesisk sur-søt saus som tilbehør. Får å oppnå ønsket konsistens på sausen blander jeg ut en stor tsk maismel i ca
Små, japanske dumplings ved navn gyozas, tint og pannestekt og overrislet med en improvisert saus kokt på soyasaus, mirin, sesamolje og en klump palmesukker