Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj. Bland finraspet ingefær og hvitløk sammen med resten av ingrediensene tilsausen
Skikkelig lettvint og god klubbmat eller som familiemiddag til hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensene hvis du skal lage mat til mange
Så stekte jeg kyllingen og sausen laget jeg helt til slutt. Brokkoli Purre Gul løk Rød løk Paprika Sukkererter Litt soyasaus og pepper tilsettes på slutten Smør og olje til steking ( jeg bruker kokosolje uten smak)
Denne sausen, som passer perfekt til helstekt kylling eller kalkun, er fyldig, smaksrik og deilig. Tenk dere det, å gå igjennom livet uten den livsgleden som en god saustilfører livet
Dette tror jeg er den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt, så må det være denne kyllingen her
Saustilkylling gjør kyllingen ekstra god. Tilsett juicen og kok til en passe tykk saus. Sausene er lett å lage, og du bruker kun noen få minutter på å få de ferdig
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dette er et perfekt frisk liten saktil å følge den smaksrike sausen og kyllingen. TilChilisausen. Enten som rene kyllinglår/bryst med skroget til å koke kraft på, eller rett pg slett helstekt kylling