Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dette er et perfekt frisk liten saktil å følge den smaksrike sausenogkyllingen. Tilsett så fiskesausen, sukkeret, riseddikenog vannet og la det stå å koke til du har fått ønsket konsistens
Rør godt og la det koke tilsausen tykner. Det er litt av grunnen til at jeg startet denne bloggen. Jeg forstår godt at man noen ganger må ty til ferdigkjøpte produkter fordi man ikke har tid til å lage selv
Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj. Bland finraspet ingefær og hvitløk sammen med resten av ingrediensene tilsausen
Lag så et hull i midten av pannen, hvor kyllingog grønsaker ligger til siden. Dra så alle ingrediensene over til den ene siden av pannen og ha risen i den andre halvdelen
Fjern kanelstang og hell sausen i en blender og blend til en fin saus. Kyllingbitene serveres i en deilig indisk saus aller helst sammen med nanbrød, raita, risog en iskald mango lassi
Smak til med soyasaus, østerssausog eventuelt salt og pepper. Man kan lage Chop Suey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus