Saus til kamskjell oppskrifter

Kamskjell i asiatisk saus

Kamskjell i asiatisk saus

) Idag tok jeg opp noe kamskjell jeg hadde liggende i frysen, kanskje ikke akkurat tirsdagsmat, men det var noe jeg hadde lyst på
Kamskjell og sommer!

Kamskjell og sommer!

Server pannestekt kamskjell og kremet saus med asparges sammen med en båt sitron, og du har et herremåltid
Kamskjell og karri

Kamskjell og karri

Server på skjell eller fat, hell en spiseskje saus på hvert kamskjell og pynt med bladpersille. La sausen småkoke i cirka fem minutter
Kamskjell med asparges

Kamskjell med asparges

Spar resten av marinaden til sausen. Kamskjell smaker alltid godt, her en variant med litt “spicy” saus
Spicy kongekrabbe

Spicy kongekrabbe

Inspirert av en oppskrift i Lise Finkenhagens bok -fredag hele uken, og en saus jeg ofte lager til kamskjell, ble denne kongekrabbe-retten til
Deilige smaker når Smak møtes

Deilige smaker når Smak møtes

Desserten besto av en kraftig sjokoladefudgebrownievariant som var til å dø av, med karamellsaus og hjemmelaget iskrem av granateple og karamell, overstrødd med granateplekjerner
Selskabelig middag med 5 retter

Selskabelig middag med 5 retter

Kamskjell med en saus av champagne og trøffelolje. Helstekt entrecote, servert med grillet pastinakk, soppsaus og potet og brokkolipuré
Himmelsk thai marinade

Himmelsk thai marinade

Jeg har brukt oppskriften på denne vanvittig gode thai sausen som basis til både salatdressing og marinering av kylling og laks
Squash, -hagens lille gresskar!

Squash, -hagens lille gresskar!

Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne). Egensmaken er ikke blant de mest utpregede, men urter og andre tilsetninger kan gjøre grønnsaken til en deilig smaksopplevelse
Ekte vare i Provence

Ekte vare i Provence

Kokken laget en egen meny for oss, og må ha svingt sauseskjeen til lyden av Bach. Bli beruset av vin, saus, ost, kjøtt og desserter fra ferme, franske kvinners kjøkkener
Hva gjør Rema 1000 med rekene nå?

Hva gjør Rema 1000 med rekene nå?

Norsk sjøkreps servert med asparges, en deilig saus kokt på skallet, og dill, er også godt. Gunhild Stordalen, kona til Petter, har tatt initiativet til et helseteam
Sviddå tar en smaksbombe

Sviddå tar en smaksbombe

Her kommer framgangsmåten på Parmapakket breiflabb med rødvinssaus, pannestekte kamskjell og sitron saboyenne til fire voksne
Paprikasaus ♫♪

Paprikasaus ♫♪

En smakfull god saus, som passer til hvit fisk, skalldyr, biff og kylling. Rens og skjær paprikaen i små terninger, stek paprikaterningene i litt olje til de er myke