Her kommer oppskrift på tilberedningav kjøttet, hasselbakte poteter og soya-rødvinssaus. Ha så i resten av ingrediensene med unntak av smøret og kok inn til halvparten
Restauranten måtte gå over til å bruke ku, kvie og okse, som alle andre. Rør inn smøret, sausen skal ikke koke etter smøret er tilsatt og smak til med cognac, salt og pepper
Da trenger du bare å huske at biffen helst skal være romtemperert før grillingen , så da er det bare å sette i gang med grillingen av det du har laget og kanskje noen tomater, også varmer du opp sausen
Den kristne feiringen av Valentinsdagen var opprinnelig en liturgisk feiring til minne om en eller flere tidlige kristne helgener med navnet Valentin eller Valentinus
Vi hadde også brun saustil, men det glemte jeg i farta før bildet ble tatt. Stek indrefilet i litt smør, først på høy varme for å få en fin stekeskorpe, deretter middels varme til ønsket farge
Veeldig god saus paps. Jeg hadde ingen plan på middagen denne helgen, men etter besøket hos slaktern ble det altså indrefiletavokse og noen stykker fersk oksehaletil kraft
Denne fantastiske måten å steke kjøtt på har jeg lært av min venninne Samantha, det krever litt tid (men du kan la kjøttet stå i ovnen selv om du ikke er hjemme), men gir til gjengjeld utrolig mørt kjøtt
Dette skal vi lage en fantastisk rik, tradisjonell sausav. Med appelsinsaus. Jeg har dessverre ikke bilder fra verken tilberedelse eller ferdig resultat, bortsett fra mitt spede forsøk som servitør og presentasjon av andesteken
Kantarellsaus ble tilaromasoppsaus, og resultatet ble et uforglemmelig måltid. Men denne gangen ville jeg ha en saus med litt mer kraft og fant en jeg ville prøve i Kjøtt og Vin
Du klarer ikke store mengder av denne sausen (jeg har helt for mye over mitt kjøtt), men den er så god at også vanlige mennesker kan sette pris på den (hvis ikke Svenskens gane er miljøskadet)