Flatbiff av hjort Jeg lagde den med rødvinssaus, aspargus og en mos av sellerirot og potet. Saus. Tilsettrødvin og kraft, og la det koke inn Solokokk. Mat for meg, mat for alle
Viltgryte med bacon, champignon, amandinepotet og tyttebær Vær obs på at grønnsaker koker mer effektivt i vann enn i saus, så det kan ta lengre tid enn normalt å få de møre KulinariskFanatisme -
Rådyrsgryte Og så har du alle muligheter til å bytte ut både kjøttet, og grønnsakene og sausen med ting du liker bedre #nammis
Hjortebiff og potetsufflé Drypp over litt stekesky som saus. En god litt kraftig rødvin går godt til denne rustikke retten. Det du trenger til suffleen Matgleder
Kamskjell, hjort og sjokolade med mye attåt (Skjellkraften kan det lages en utmerket saus av til en annen rett hvis du vil spare på denne) Varm oljen og stek kamskjellene raskt på hver side på middels temperatur Mat hos oss
Viltgryte med champignon, amandinepotet og tyttebær. Da kan det være et tips å koke kjøttet en stund i sausen FØR du har oppi grønnsakene, så de slipper å bli helt ihjelkokte KulinariskFanatisme -
Reinsdyrfillèt Med Østerssopp Og PersillerotpurrèTilsett så rødvin, kraft, hvitløk og kok inn sammen med littoppkuttet timian tilsausen får en fin farge og konsistens Solokokk. Mat for meg, mat for alle
Hjort i sursøt sausTilsett hvitløk og suppekvast, einerbær og rikelig med pepper. Ta kjøttet opp av gryten og sett det til side Varden.no