Som tilbehør har jeg valgt ovnsbakte grønnsaker, en god soppsaus og kokte poteter, men potetmos, stekte potetbåter eller søtpotetmos smaker godt tilentrecote, og en rødvinsaus eller en sherrysaus er også nydelig
Entrecote smaker også fantastisk godt med sjalottløkkrem og rødvinssaustil, bare nevner det. Når jeg surfer etter mat på nettet så er jeg oftere på leting etter enkle oppskrifter på sauser, salater og annet tilbehør enn jeg er på hele middagsretter, for på den måten jeg kan plukke og mikse og sette sammen middag etter min egen gane, tid og lommebok
Smak tilsausen med nykvernet pepper (for å få en peppersaus) og smak gjerne til med feks. Forrige helg ble det et skikkelig "mannemåltid" til lørdagsmiddagen
Entrecote klar til steking ♫. Tilsett rødvinen og la sausen koke inn til ca det halve. Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen i et temperaturkontrollert vannbad, før det etterstekes i stekepanne
Ferdig bearnaise saus (Vi brukte en ny Kiwi har tatt inn som jeg ikke husker navnet på. Eggerøre av med entrecote rester (jammen hadde jeg igjen litt tilentrecote)
Bland ingrediensene tilsausen i en kjele og la den ha et oppkok i et par minutter. En herlig kombinasjon sammen med en kinesisk saus som smaker syrlig, salt og søtt, og gir chilibiffstrimlene en mer fullkommen smak
Sil sausen og ta den tilbake i kjelen. som kan brukes til denne retten. Jeg brukte ytrefilet, men entrecote, mørbrad og selvfølgelig indrefilet er også gode kjøttstykker,
Bland sammen alle ingrediensene tilsausen, bortsett fra vann og maisenna. En av variantene som har falt i god smak i vårt hjem er en biff-wok med innbakte biffstrimler, servert sammen med en soya-/ sesambasert saus og sesamfrø