Saus og tilbehør til stekt andebryst oppskrifter

4 Lagre
ANDEBRYST med kremet spinat, fikenpakker og portvinsbasert smørsaus

ANDEBRYST med kremet spinat, fikenpakker og portvinsbasert smørsaus

Portvin med god sødme til sausen (evt. Legg andebrystene med fettsiden ned i en kald, tykkbunnet stekepanne og sett temperaturen på middels høy varme (til bruning)
18 Lagre
Jul - Romjul & Nyttårsmeny 2014 ༺♥ Uke 52 + Uke 1 ' 2015 ༺♥

Jul - Romjul & Nyttårsmeny 2014 ༺♥ Uke 52 + Uke 1 ' 2015 ༺♥

Tips til stekeing av ribbe, ribbesaus og surkål finner du her. Oksestek med fløtegratinerte poteter, stekte grønnsaker og portvinsaus
3 Lagre
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Sil sausen og smak til med sitronsaft og salt til slutt. Torsk med vanilje, sitron- og safranskum, skalldyrsaus og grønnsaker
0 Lagre
Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Servert med waldorfsalat, poteter, grønnsaker og fløtesaus. Andebryst med gulrotpuré, rosenkål, timianpoteter & rødvinsaus
251 Lagre
Andebryst med rødløkmarmelade, tomatconfitt, sprøstekt sopp og rosmarinsaus

Andebryst med rødløkmarmelade, tomatconfitt, sprøstekt sopp og rosmarinsaus

Når man først er i Procvence spiser man and i en eller annen form, særlig andeconfitt som nesten alltid står på menyen hos de fleste restauanter, men andebryst står også ofte på menyen og da med et godt smakfullt tilberedt tilbehør og velsmakende saus
5 Lagre
Andebryst i honningsennep

Andebryst i honningsennep

Kanskje et litt uvanlig valg av vin til andebrystet, men syren og fedmen i vinen balanserte fint ut den syrlige og noe fete sausen, samt erte- og maistilbehøret
48 Lagre
Rekecocktail og andebryst

Rekecocktail og andebryst

Smak til med Worcestershiresausen. Idag hadde jeg stekte potetbåter med peppermix, stekt rødløk, paprika og asparges, og en fløtesaus spedd med appelsinjuice
6 Lagre
Helstekt and er alltid godt!

Helstekt and er alltid godt!

Jeg bruker ikke alt fettet fra en and til andemiddagen, men fryser gjerne det som er igjen etter jeg har laget saus og poteter – det kan da brukes senere, enten for å gi god smak til sauser eller for å lage utrolig gode poteter
3 Lagre
And med portvin, honning, ingefær og chili

And med portvin, honning, ingefær og chili

Men de fleste bruker nok portvinen i sausen, uten å tenke på at den gjerne kan helles i glasset i tillegg