Saus med buljong creme fraiche oppskrifter

Saus til kylling

Saus til kylling

Saus til kylling hører med på en nystekt kylling. Bland så inn crème fraîche og smak tl med pepper og salt
SAUS MED BLÅMUGGOST

SAUS MED BLÅMUGGOST

Rør inn hvetemel, spe medbuljong, kok opp. Ha i crème fraîch, blåmuggost og krydder, mengden av både buljong og ost kan varieres etter smak og behag
Hjemmelagde kjøttboller i fløtesaus.....

Hjemmelagde kjøttboller i fløtesaus.....

Smak til sausenmed rikelig fløte, kanskje litt cremefraiche.  Server kjøttbollene medfløtesaus, poteter, brokkoli og stikkelsbærgelè
Biff Stroganoff, halvglemt klassiker

Biff Stroganoff, halvglemt klassiker

Jeg bruker også steikesjyen, det gir god fylde til sausen, men gjør den også brunere. Oksekjøtt er råvaren, men i og med at kjøttet blir kokt en stund i vann, eller buljong i mitt tilfelle, så er kvaliteten på råvaren av mindre betydning
Hjortestek

Hjortestek

Hjortestek med gode grønnsaker og en herlig saus står på menyen. Saus. Hjortestek med grønnsaker står på menyen

Spinatstuing med ein vri

Créme fraïche har den fordelen framfor rømme at den toler koking, og sausarmed créme fraïche får ein utruleg rund og samtidig frisk smak på grunn av syra i den
Uke 5 og 6

Uke 5 og 6

Kjøttkaker med blomkål, fullkorns makaronistuing og saus. Kok opp buljong i en kjele og ha løken over sammen med timian og sukker
Pasta med creme fraiche soppsaus

Pasta med creme fraiche soppsaus

Hell i buljong og rør inn cremefraiche. eller grønnsaksbuljong. Pastaretter med ulike sauser er en slager her i huset og i denne retten har jeg tatt utgangspunk i en boks medcremefraiche som jeg hadde stående i kjøleskapet
Saus til biff

Saus til biff

Skal du ha biff til middag, så er det viktig med en god saus til biffen. Smak til med pepper og salt. Har du ikke kraft liggende som du kan bruke i saus til biff, så kan du bruke buljong fra butikken
Saus til biff er enkelt å lage

Saus til biff er enkelt å lage

Fordelen med dette (i mine øyne), er at sjalottløken setter en meget god smak på sausen. Fordelen med å langtidskoke kraft, er at du får mye mer næring i kraften, enn om du lager den på noen få timer
Kremet gryterett med svinekjøtt

Kremet gryterett med svinekjøtt

Noe litt kraftig å varme seg på med en god og fyldig saus. Jeg hadde i bittelitt sukkerkulør på slutten for jeg hadde fått for meg at sausen skulle være en anelse mørkere
Sopp i seneste laget!

Sopp i seneste laget!

Deilig brukt som buljong i supper, sauser og gryteretter. Og èn tørket skive i en god saus er nok til å høyne smaken