Det kan se ut som om vi bare har spist laks i det siste, det har vi altså ikke, men jeg har spart opp oppskrifter og bilder av nye retter som er verdt å fortelle om, så da blir det kanskje mye av en ting
Oppskriften gir nok til to porsjoner så i dag skal jeg ha laks og søtsur saus. Dette er altså et alternativ til dere der ute som spiser lavkarbo OG raw food
Saus. Evt for eit lavkarbo alternativ berre med salat. Start med sausen. Hold sausen varm på svak varme. Fordel fisken på fire tallerkener og hell den grøne sausen over
Stek laksen og hell sausen over tilslutt i stekepannen. - Enkel saus som helles over til slutt. Jeg vet man egentlig skal unngå ris på lavkarbo (jeje), men akkurat til denne retten synes jeg faktisk ris (evt
) Jeg brukte også litt salsa saus på når jeg spiste det. OVNSBAKT LAKS OG KYLLINGFILET. Denne oppskriften er egentlig fra noen år tilbake når jeg fulgte lavkarbo kosthold
Herlig sjømat, gratinerte blåskjell, sashimi av salmalaks med ponzu saus, og hvitløk- og chili scampi, tilbehør var lavkarbo brød og grønn salat, majones og masse lime og sitron
Viltkarbonader i brun saus. Laks med fint følge. Vi håper dette menyforslaget vil være til nytte – enten du nettopp har begynt med lavkarbo, eller om du har drevet på lenge
Saus. Skjær laksestykkene i biter. Bland alle ingrediensene til sausen og ha den over grønnsakene. 2 laksefileter, fri for skinn og bein. 1 ss soyasaus. 2 laksefileter, fri for skinn og bein. 1 ss soyasaus