Den tykkeste delen av klørne stekes i olje og vendes i en syrlig søt saus. Først så skulle jeg trekke den innerste delen av klørne ved krabbehuset i aromatisk buljong (inspirert av Hærland og Hellstrømkokeboka) og servere på toast
Vaniljesaus kjøpt i butikken inneholder ikke vanilje. Men så kjøpte jeg min første skikkelig inspirerende kokebok, “Bagateller” av Eyvind Hellstrøm og fikk virkelig ganen opp for at alt du får kjøpt ferdig eller som halvfabrikata i butikken kan du lage selv
Grønnsaks- og kjøttsaus. Dette er en variant av lasagnen som er i kokebokenHellstrøm Jr. Når det er en time igjen til ønsket middagstid, lages hvit saus
Så hvilke knep Hellstrøm enn har benyttet for å få denne lysebrune sausen, deler han dem ikke med sine lesere i boken, så jeg slo meg løs og brukte noen dråper sukkerkulør
Så hvilke knep Hellstrøm enn har benyttet for å få denne lysebrune sausen, deler han dem ikke med sine lesere i boken, så jeg slo meg løs og brukte noen dråper sukkerkulør