Saus av kraft ribbe oppskrifter

Saus til ribbe

Pisk inn ribbefettet i sausen. Ha på kraften og la koke under omrøring i 10 minutter. 10 minutter Pisk inn ribbefettet i sausen
JULE RIBBE

JULE RIBBE

) Metoden min er litt annerledes, men inspirert av Hellstrøm og mammas julemiddag. For meg er det ikke julaften uten ribbe med sprø svor
Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Brun saus til ribben er heller ikke noe som har vært en ting som har blitt servert i min barndom og i grunn noe jeg først har blitt kjent med i voksen alder
Ribbe i Crock-Pot ~*♥*~

Ribbe i Crock-Pot ~*♥*~

Jeg serverte ribba med kokte poteter, en smakfull kålrotstappe, som du finner oppskrift på her, noen svisker og en nydelig saus, som jeg kokte på kraften som var igjen i Crock-Pot kjelen

Ribbe i ultapro

Saus. Etterpå tok jeg vann i bunnen av formen, og la svoret ned. Så hadde jeg perfekt ribbe, med sprøtt og godt svor

Ribbe tilberedt i kombidamp ovn ?

Fyll også på litt ekstra vann i ovnspannen, så du får nok kraft til saus. 'Vanlig' steking avribbe med over og undervarme, finner du oppskrift på her
Slik steker du ribbe

Slik steker du ribbe

Du kan også bruke sjyen fra stekingen som saus. Lag gjerne en kraftav vannet ved å ha biter av gulrot, sellerirot og persillerot i vannet

Helstrøms Juleribbe

 Jevn krafta med litt mel og ha i et par skjer Soyasaus og Worcestershire sauce. Grønnsakene blir senere base til en kjempegod saus
Svinerull {Porchetta}

Svinerull {Porchetta}

Dette fettlaget kan du skrape av, og du står igjen med en deilig basis for sausen. Denne kan du bruke i sausen din
EISBEIN  MED RØDKÅL - GOD SVINEKNOKE

EISBEIN MED RØDKÅL - GOD SVINEKNOKE

Eisbein kan også serveres med kålrabistappe, en lys saus og potetene kan varieres etter ønske. Restene av denne deilige knoken benytter du til salt lapskaus, ta vare på kraften også
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

Helstekt kylling, sjysausavkraft og fett og ovnsbakte rotgrønnsaker. Torsk i tomat- og grønnsakssaus med oliven og kapers
Plommesaus

Plommesaus

Prøv plommesaus ved siden av et stykke ribbe neste gang og du får en smaksopplevelse du sikkert vil gjenta mange ganger

Julemat, tips og linker

Felles for alle sauser er at de blir kun så gode som kraften du bruker. Julesausen er viktig. Få med deg resten avgodkraften
Langstekt epleribbe

Langstekt epleribbe

Som tilbehør valgte jeg eple- og rødløkkompott, rødkål og en kraftigsaus laget på ribbekraften. Saus. Ta formen ut av ovnen og hell mesteparten avkraften over i en kjele
Julemat, tips og linker

Julemat, tips og linker

Felles for alle sauser er at de blir kun så gode som kraften du bruker. Julesausen er viktig. Få med deg resten avgodkraften
Julemat for allergikere (og alle andre)

Julemat for allergikere (og alle andre)

Saus til kalkunen. minutter, før jeg siler avkrafta i en kjele, koker opp, har i jevning. Det er den som er favoritten her i huset, med Gilde sin på en god nummer to