Brun saus til ribben er heller ikke noe som har vært en ting som har blitt servert i min barndom og i grunn noe jeg først har blitt kjent med i voksen alder
Jeg serverte ribba med kokte poteter, en smakfull kålrotstappe, som du finner oppskrift på her, noen svisker og en nydelig saus, som jeg kokte på kraften som var igjen i Crock-Pot kjelen
Eisbein kan også serveres med kålrabistappe, en lys saus og potetene kan varieres etter ønske. Restene av denne deilige knoken benytter du til salt lapskaus, ta vare på kraften også
Som tilbehør valgte jeg eple- og rødløkkompott, rødkål og en kraftigsaus laget på ribbekraften. Saus. Ta formen ut av ovnen og hell mesteparten avkraften over i en kjele
Saus til kalkunen. minutter, før jeg siler avkrafta i en kjele, koker opp, har i jevning. Det er den som er favoritten her i huset, med Gilde sin på en god nummer to