nemlig SAUERKRAUT- eller melkesyregjæret surkål, på godt norsk. Jeg og tre av mine fire barn simpelthen ELSKER sauerkraut og jeg har flere liter ferdig fermentert/melkesyregjærede grønnsaker stående i kjøleskapet som vi gnafser litt på hver eneste dag, og da aller helst i forbindelse med et måltid
no}Røkte pølser med steamed buns og sauerkraut (Vegan){. I grunnen kan du bruke nesten hva som helst som “kjøtt” så lenge du har Liquid Smoke (ofte kalt røyksyre på norsk)
nemlig SAUERKRAUT- eller melkesyregjæret surkål, på godt norsk. Jeg og tre av mine fire barn simpelthen ELSKER sauerkraut og jeg har flere liter ferdig fermentert/melkesyregjærede grønnsaker stående i kjøleskapet som vi gnafser litt på hver eneste dag, og da aller helst i forbindelse med et måltid
Sauerkraut er ikke lik vår norske surkål og har både annen smak og konsistens. Den tyske varianten serveres med sauerkraut, som er en gjæret variant surkål om man vil kalle den det
nemlig SAUERKRAUT- eller melkesyregjæret surkål, på godt norsk. Jeg og tre av mine fire barn simpelthen ELSKER sauerkraut og jeg har flere liter ferdig fermentert/melkesyregjærede grønnsaker stående i kjøleskapet som vi gnafser litt på hver eneste dag, og da aller helst i forbindelse med et måltid
Dette er et tysk matprosjekt, jeg skal lage Sauerkraut, bedre kjent som surkål på norsk. Sauerkrauten holder seg veldig godt på grunn av syrningen og saltinnholdet, men kan kokes og legges på glass eller oppbevares levende på glass i kjøleskapet