Sauerkraut 2 oppskrifter

Eisbein mit Sauerkraut

Eisbein mit Sauerkraut

2-3 salte svineskanker. 250 g gule erter. ca 1/2 l svinebuljong. Skankene kokes ved svak varme i vann med laurbærblad i ca
Hvordan fermentere kål - sauerkraut

Hvordan fermentere kål - sauerkraut

timian, salt og pepper, for å gi sauerkrauten ekstra fyldig smak. Til sauerkrauten trenger du. Deretter sparer jeg et par blader, som jeg dekker sauerkrauten med i fermenteringsprosessen
Ananas og gurkemeie sauerkraut + gut shot

Ananas og gurkemeie sauerkraut + gut shot

2. Denne fermenterte “solkålen” lagde vi på “Glade dager i Spania”. Den har en deilig smak av sødme selv om den er fermentert (ofte blir fermenterte greier litt syrligere)
Røkte pølser med steamed buns og sauerkraut (Vegan)

Røkte pølser med steamed buns og sauerkraut (Vegan)

Jeg fortsetter med veganske retter, og i går testet jeg ut å lage veganske pølser. Jeg valgte å bruke rispapir (sånn du bruker til ferske vårruller) som “skinn” til pølsene, og etter min mening fungerte det veldig bra i tillegg til å være en skikkelig kreativ løsning *klapp på egen skulder*
Sukkerfri solbærgelè med vaniljesaus

Sukkerfri solbærgelè med vaniljesaus

Du lærer å lage surdeigsbrød, vannkefir og sauerkraut. Tipser også om at det er to ledige plasser på intensivkurset sammen med Lilalife i Lørenskog, søndag 23. 2 ss lønnesirup. 1/2 sitron. Kurs i Oslo arrangert av Lilalife, søndag 23. Kurs i sunne og snop og snacks for barna, hjemme på mitt kjøkken, lørdag 29 september kl 12-15. september kl 12-15 (Vik i Hole kommune, 45 min fra Oslo). 2 ss lønnesirup. 1/2 sitron
Melkesyregjæret mat er vidundermat for våre små!

Melkesyregjæret mat er vidundermat for våre små!

nemlig SAUERKRAUT- eller melkesyregjæret surkål, på godt norsk. Jeg og tre av mine fire barn simpelthen ELSKER sauerkraut og jeg har flere liter ferdig fermentert/melkesyregjærede grønnsaker stående i kjøleskapet som vi gnafser litt på hver eneste dag, og da aller helst i forbindelse med et måltid
Nydelig fermentert ketchup

Nydelig fermentert ketchup

Marianne tipset om at man kan bruke saften fra sauerkraut som base, sauerkraut kan lages uten myse. Du finner oppskrift på sauerkraut her i bloggen
Blomkål- og grønnkålsuppe (Vegan)

Blomkål- og grønnkålsuppe (Vegan)

no}Røkte pølser med steamed buns og sauerkraut (Vegan){. en}Smoked vegan sausages with steamed buns and fermented sauerkraut{
Oppskrift på Facon (Vegan)

Oppskrift på Facon (Vegan)

no}Røkte pølser med steamed buns og sauerkraut (Vegan){. en}Smoked vegan sausages with steamed buns and fermented sauerkraut{
Supersunn Smoothie-iskrem (Vegan)

Supersunn Smoothie-iskrem (Vegan)

no}Røkte pølser med steamed buns og sauerkraut (Vegan){. en}Smoked vegan sausages with steamed buns and fermented sauerkraut{
SOLKÅL

SOLKÅL

Dette er en variant av fermentert kål ( sauerkraut ) med ananas. Det smaker friskt, søtt og syrlig. Kjempegodt tilbehør til det meste og har selvfølgelig den probiotiske effekten som alt annet som er fermentert
Chai-is med smak av jul (Vegan)

Chai-is med smak av jul (Vegan)

Det er klart man kan spise ispinner om vinteren. Særlig om de smaker av jul. For det er da ingen som har sagt at en is ikke kan smake varmt
Coleslaw

Coleslaw

Jeg bruker også kål i sauerkraut, men det er annerledes, fordi kålen er fermentert, og dermed lettere fordøyelig for de fleste