timian, salt og pepper, for å gi sauerkrauten ekstra fyldig smak. Til sauerkrauten trenger du. Deretter sparer jeg et par blader, som jeg dekker sauerkrauten med i fermenteringsprosessen
2. Denne fermenterte “solkålen” lagde vi på “Glade dager i Spania”. Den har en deilig smak av sødme selv om den er fermentert (ofte blir fermenterte greier litt syrligere)
Jeg fortsetter med veganske retter, og i går testet jeg ut å lage veganske pølser. Jeg valgte å bruke rispapir (sånn du bruker til ferske vårruller) som “skinn” til pølsene, og etter min mening fungerte det veldig bra i tillegg til å være en skikkelig kreativ løsning *klapp på egen skulder*
Du lærer å lage surdeigsbrød, vannkefir og sauerkraut. Tipser også om at det er to ledige plasser på intensivkurset sammen med Lilalife i Lørenskog, søndag 23. 2 ss lønnesirup. 1/2 sitron. Kurs i Oslo arrangert av Lilalife, søndag 23. Kurs i sunne og snop og snacks for barna, hjemme på mitt kjøkken, lørdag 29 september kl 12-15. september kl 12-15 (Vik i Hole kommune, 45 min fra Oslo). 2 ss lønnesirup. 1/2 sitron
nemlig SAUERKRAUT- eller melkesyregjæret surkål, på godt norsk. Jeg og tre av mine fire barn simpelthen ELSKER sauerkraut og jeg har flere liter ferdig fermentert/melkesyregjærede grønnsaker stående i kjøleskapet som vi gnafser litt på hver eneste dag, og da aller helst i forbindelse med et måltid
Dette er en variant av fermentert kål ( sauerkraut ) med ananas. Det smaker friskt, søtt og syrlig. Kjempegodt tilbehør til det meste og har selvfølgelig den probiotiske effekten som alt annet som er fermentert