Sashimi salma oppskrifter

Sashimi med ponzusaus (salma)

Sashimi med ponzusaus (salma)

Salmasashimi med ponzusaus og forvellet miniasparges og granateple. sashimirullade med asparges topper med et dryss av maldonsalt

Asiatisk SALMA sashimi

Skjær tynne skiver sashimi av SALMA, ca 0,5 cm tykke, og legg på et fat. Marianden helles over sashimi skivene maks 10 minutter før servering. 100 g SALMA

SALMA sashimi

Anrett sashimi skivene på et fat og dryss over litt maldonsalt. Skjær tynne skiver av SALMA. 400 g SALMA laks

SALMA sashimi

Skjær SALMA i tynne skiver. 600 g SALMA. Bland ponzu saus, soyasaus, sukker og presset lime. Tilsett finhakket vårløk, finhakket ingefær

Sashimi av SALMA

Bland wasabi, limesaft og soyasaus og hell dette over SALMA bitene. Legg de marinerte SALMA bitene på en seng av ruccola, og dryss over ristede sesamfrø

Sashimi av SALMA

Skjær SALMA loinen i tykke skiver. 1 salma. Bland sammen soyasaus og wasabi. Legg en skive syltet ingefær på laksebiten og
Laks Sashimi

Laks Sashimi

Sashimi er en japansk matrett som vanligvis består av rå fisk. Oppskrift på laks Sashimi(Til 2 personer, eller som forrett til 6 pers. Salma laksSkjær laksen i tynne (0,5 cm) skiverDressing
Sashimi med mangosalat og soyasaus

Sashimi med mangosalat og soyasaus

Det er viktig med god kvalitet på laksen, så valget mitt stod mellom Frøya og Salma, så da holdbarhetsdatoen var lengre på Frøya sine fileter, falt valget på den denne gangen
Sashimi med frisk eplemix

Sashimi med frisk eplemix

salma med frisk og syrlig salat av eple, rødløk, gressløk, limesaft og olivenolje. Skjær salma i tynne skiver og legg på et fat

Sashimi med ponzu saus

Skjær SALMA i tynne skiver. 600 g Salma laks. 1. 2. Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander
Sashimi med pepperrotdipp i potetlompe

Sashimi med pepperrotdipp i potetlompe

Et stykke salma laks dekkes med brunt sukker, salt, blandet krydder av pepper, nellik og stjerneanis, revet appelsinskall og finhakket dill

Sashimi

Skjær SALMA i tynne skiver og anrett på tallerken. 100 g salma. 1 ss gressløk. 1 sjalottløk. 1 vårløk. 2 ss syltet ingefær
Sashimi med ponzusaus

Sashimi med ponzusaus

Salma laks. Sashimi er super sommermat, her har jeg en oppskrift på ponzusaus som er knallgod til sashimi

Husmorsushi – Sashimi med Fullkornris!

Salma laks. Du ruller salmalaksen i sesamfrø, og kutter opp laksen i skiver. Du ruller salmalaksen i sesamfrø, og kutter opp laksen i skiver
Laksepatè

Laksepatè

Jeg hadde em stor backloin av Salma laks som var på vei til å nå datostemplingen, og syntes ikke at den var fersk nok til å bruke til sashimi slik jeg pleier