Salting av kjøtt oppskrifter

Salting av kjøtt

Salting av kjøtt

Kjøttretter. Men jeg fikk ikke tak i salt fårekjøtt, og da var ikke alternativene mange, og jeg måtte forsøke noe jeg ikke kan huske at jeg har gjort før, nemlig salte kjøtt
Kjøtt, buljong og margbein

Kjøtt, buljong og margbein

Skum av kjøttfettet som du bruker til saus. Skjær alle grønnsakene grovt opp og la dem koke i litt av buljongen til de er møre
Salte bein og Vestlands-sodd

Salte bein og Vestlands-sodd

I nabolaget har vi en slakter av den gode, gamle sorten – Solheim Kjøtt – og «salte bein» er blant de mange finesser en finner der
Saltet og røkt!

Saltet og røkt!

Du kan aldri være helt sikker på om saltingen er etter din egen smak. Men som med det meste av saltet og røkt kjøtt
Frukt og kjøtt

Frukt og kjøtt

Da en liten hentevisitt hos Rigmor og Helge (solbriller) ble til timesvis med middag og kaffeslabberas, fikk jeg prøve en av Helges barndomsklassikere til middag
Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Pulled lamb

Pulled lamb

Mos alt i en blender eller med en stavmikser. Hvis du kjøler den ned ta kjøttet ut en time før du baker det
Heimelaga sunnere raspeballer

Heimelaga sunnere raspeballer

På min tallerken blei det salt kjøtt av svin, bacon, kålrabistappe og sukrin gold. er det enda fleire navn på denne retten
Smakfull søtpotetmosgrateng

Smakfull søtpotetmosgrateng

Det er så utrulig godt med smaken av søtpotet sammen med tomatbasert kjøttfyll, så har dere ikkje prøvd det enda er det på høg tid
Hønsefrik esse…

Hønsefrik esse…

Hønsefrikasse er en herlig rett som dufter av laubær, mørt hønsekjøtt og saftige rotgrønnsaker. Smaken av barndommens søndagsmiddager
Buffet på menyen i bursdagsselskapet

Buffet på menyen i bursdagsselskapet

Denne serveringen er heller ikke av de dyreste, og det er en ganske lett meny med lite kjøtt. Heldigvis var det fint vær, og familieselskapet kunne avholdes ute i hagen
Saltlake og frysing

Saltlake og frysing

 Ved røffere og større kjøttstykker trenger de lenger saltingstid for at saltet skal trenge inn i hele kjøttet