Sistnemnde er spekemat av beste merke, oftast krydra såpass at svinekjøttet får ein ny dimensjon, men også speka så lenge at det kan etast utan at du treng steike eller koke det
Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Hvis du er på lavkarbo diett kan du bytte ut potetene med sellerirot. Skal innrømme at jeg var litt skeptisk, men den smaker veldig godt og er sikkert nydelig til både hvit fisk og hvitt kjøtt
Du kan servere den søt eller salt, med søte bær eller stekt, salt kjøtt. - Eller så kan du blande det salte med det søte og tilsette det i formen før du steker den
På min tallerken blei det salt kjøttav svin, bacon, kålrabistappe og sukrin gold. Det er mange som har etterspurt en sunnere og glutenfri (dei er også naturlig melkefri) versjon av denne retten, og det har eg endelig summa meg til å laga
Smak til med saften av ca. Mine favorittingredienser samlet på en tallerken. Steinbit har fast, saftig og velsmakende kjøtt, som holder seg godt under varmebehandling
Ravioli og tortellini er pastatyper som er best fersk, da disse er fylt med ost eller kjøtt. Når pastaen er ferdig så heller du av vannet, har oppi bacon (ta ut hvitløken) og til slutt fløte og eggeblandingen
Det er vel strengt tatt ingen av disse forslagene som er ekspressmat, men det er heller ingen som tar spesielt lang tid eller er spesielt vanskelige å tilberede heller
Menyer med både lokalt kjøtt og lokal fisk må settes sammen, og klippfisk er for meg en lokal råvare selv om jeg bor i den eneste kommunen i Møre og Romsdal uten tilknytningtil fjorden
Denne serveringen er heller ikke av de dyreste, og det er en ganske lett meny med lite kjøtt. Det ble til at jeg valgte å lage buffet – med litt middelhavsinspirerte retter