Kjøttet kokes, og smaker godt med en jevnet purre-og gulrotsaus til. Vi saltbakte noen morenepoteter til, fine runde, små poteter som har vokst i morenejord i Vestfold – herlige og møre ble de, og kjøttet – det falt av beinet – mørt som bare det
Koker disse for lenge, vil de få en besk smak. Smak deretter til med krydder, før blandingen kokes videre under omrøring i ca 10 minutter. 800 gram små poteter2 rødløk300 gram gode cherrytomater1/2 dl Olivenolje1 1/2 ss Havsalt3 ts Pepper
Svin indrefilet med ovnsbakt paprika og fennikel, saltbaktepoteter og jordskokkpure. Du kan stort sett bruke alle typer potet, jeg brukte amandine poteter
Med usaltet kjøtt ville jeg servert saltbakte, eller urtebakte poteter. 8-12 poteter til potetmosen, alt avhengig av størrelse. 8-12 poteter til potetmosen, alt avhengig av størrelse
Måltidet ble innledet av en frisk havinspirert suppe, etterfulgt av honningglasert svin med fennikkelsalat og saltbaktepoteter før vi avsluttet det hele med en utrolig dessert – bringebær semifreddo på minipavlova og melonkuler