Smak til suppen med salt og pepper. Ferskt kjøtt og suppe er nydelig husmannskost,. Salt. Man koker først store kjøttstykker av storfe i vann, sammen med litt krydder i ca
Ha saltet i vannet og la det koke opp. Tilsett kjøttet. Skum av kjøttfettet som du bruker til saus. 2 timer – til kjøttet er mørt. 1 kg grytekjøtt av reinsdyr. 3 ts salt
Det saltelammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
salt og pepper. Brun kjøttdeigen og tilsett løken så den blir litt blank. salt og pepper. 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig. 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
Brun kjøttet 2-3 minutter på hver side, og legg det over i sausen. Senk temperaturen og la det trekke 20-30 minutter, til kjøttet slipper beinet. 1 ts salt
Tilsett kjøttkraft, jeg brukte vann og to beger kjøttfond, salt og pepper. Smak til med salt og pepper -og juster fargen med sukkerkulør, hvis du vil ha den skikkelig mørk