Salmalaks lime soyasaus sukker chili oppskrifter

Nydelig og sunn forrett!

Nydelig og sunn forrett!

Skjær salmalaks i fine tynne bita. lime, sukker, chilli, hvitløk, ingefær og soyasaus sammen. Smak til med sukker og lime sånn at det blir en fin balanse mellom sødme, syre og salt
Sashimi med ponzusaus

Sashimi med ponzusaus

Salmalaks, en loin, skåret i tynne skiver. Bland alle ingrediensene til sausen og rør til sukkeret er løst opp

LAKSESASHIMI MED PONZUSAUS

det må benyttes fersk laks (salmalaks er et sikkerstikk- ikke reklame). sukker. ½ rød chili, finhakket. brunt sukker
Laksecurry

Laksecurry

Jeg brukte en Salmalaks her, men du kan bruke den laksen du ønsker selvsagt. Smak til med fishsauce, soyasaus, sukker og limesaft
Rå variasjoner

Rå variasjoner

 Salmalaksen skjæres i passe tynne skiver med en helt ren kniv på et helt rent oppskjærsbrett. Saltet i form av soyasaus, det søte kan være sukker, honning eller sirup og det syrlige kan være sitron, lime, usøtede bær eller appelsin