Salma som sashimi med ponzusaus oppskrifter

Sashimi med ponzusaus (salma)

Sashimi med ponzusaus (salma)

Salmasashimi passer både som fingermat, til hverdags og fest. Salmasashimimedponzusaus og forvellet miniasparges og granateple
Sashimi med ponzusaus

Sashimi med ponzusaus

Salma laks. Sashimi er super sommermat, her har jeg en oppskrift på ponzusaussom er knallgod til sashimi

Sashimi med ponzu saus

Skjær SALMA i tynne skiver. Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander

Husmorsushi – Sashimi med Fullkornris!

Salma laks. Utvikla av ei som elskar sushi. Ponzusaus er og godt til. Dette er noko eg lager på ein vanlig kvardag, og eg kooooser meg med det
Salma som sashimi med ponzusaus

Salma som sashimi med ponzusaus

Dessuten blir det knapt enklere enn å servere rå salmasomsashimimed en god ponzusaus. SashimiNoksalmalaks til antall personer - litt avhengig av om det serveres som en forrett eller en egen rett
SALMA Sashimi med ponzu saus

SALMA Sashimi med ponzu saus

Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander. Skjær SALMA i tynne skiver
Sim salma bim

Sim salma bim

Ofte velger jeg å spise Salmasomsashimi, bare med en enkel ponzusaus. Jeg har laget en hel rekke retter medSalma i det siste
Smått, men veldig godt.

Smått, men veldig godt.

Jeg brukte Salma laks som er perfekt til denne retten. Sashimi av salmalaksmed vårløk sesamfrø og ponzusaus
Rå variasjoner

Rå variasjoner

En av gjengangerne for lettvint middag her er salmasomsashimimedponzusaus. Men salmaen kan brukes til så mye - og kanskje spesielt rå etter min mening - kremost med laks og laksetartar er blant mine favoritter
Valentine's day ♥ Valentinsdagen  ♥

Valentine's day ♥ Valentinsdagen ♥

Starter medSalmasashimimedponzusaus ♫♪. en litt lettere fordøyelig rett, som din kjære ikke sovner av, etter og ha spist den, kan kylling være ett godt alternativ

Sushikurs på Hadeland

Jeg bruker helst Salma laks og etter at det har kommet et vakumpakket torskeprodukt så bruker jeg også STRØM torskefilet