Salma laks mango chili oppskrifter

Laks teriyaki og mango

Laks teriyaki og mango

Rasp ingefær, hvitløk og finhakket chili - bland det med teriyakisaus Pensle fisken i blandingen og stek den i panne til den er knapt gjennomstektPensle fisken en gang til med teriyakisausen og la fisken hvile i et par minutter før servering, helst med folie overDryss over hakket koriander og server med agurk- og mangosalat og gjerne en dæsj Crème Fraîche

Sesam Salma

Servers med en skål soya til å dyppe Salmalaksen i. Bland lime, fiskesaus og chili til dressingen. Salma loinen rulles i sesamfrø og kuttes i tynne skiver

Salma vårrull

Bland dette med resten av terningene av SALMA, finhakket koriander og chili. utover på et brett og fyll med SALMA blandingen
Sashimi med mangosalat og soyasaus

Sashimi med mangosalat og soyasaus

Det er viktig med god kvalitet på laksen, så valget mitt stod mellom Frøya og Salma, så da holdbarhetsdatoen var lengre på Frøya sine fileter, falt valget på den denne gangen
Poached Salmon & Cucumber-Mango Salad

Poached Salmon & Cucumber-Mango Salad

Skjær så et snitt på langs av laksestykket slik at du kan brette stykket ut til å se ut som et stykke filet (på samme måte som om du skulle skjære en baguette – ikke helt igjennom)
Poached Salmon & Cucumber-Mango Salad

Poached Salmon & Cucumber-Mango Salad

Skjær så et snitt på langs av laksestykket slik at du kan brette stykket ut til å se ut som et stykke filet (på samme måte som om du skulle skjære en baguette – ikke helt igjennom)
Sashimi med ponzusaus

Sashimi med ponzusaus

Salmalaks. Mango. Smak deg fram til hvor søt du vil ha sausen, og mengden med chili. 1/2-1 chili, finhakket. 1/2-1 chili, finhakket

Nyttårsmeny med laksecocktail og andebryst

Fersk laks av beste kvalitet ( gjerne Salmalaks). ¼ - ½ rød chili. ¼ - ½ rød chili. Ca 400 g laksefilet uten skinn og ben. 1 liten mango. Ca 400 g laksefilet uten skinn og ben. 1 liten mango

Japanske matgleder og super tenåring i sushilære!

Vi satset på Salma som hovedingrediens til dagens måltid, og laget nigirisushi, maki og sashimi. Maki variantene vi laget var med kongekrabbe, mango og avokado, og laks, avokado og vårløk

SommerSalma på ertepure

Laksen ble toppet med mangopure og creme fraiche med chili, før jeg strødde over vårløken til slutt. Stavmikseren ble brukt til alle tre tilbehørene (ertepure, mango- og eplepure og creme fraiche med chili)
Kirsten prøver nye oppskrifter

Kirsten prøver nye oppskrifter

Legg tynne skiver av salmalaks på et fat og strø mango og vårløk over. kamskjell, Salmalaks, spinat og pepperrotkrem

Sushikurs på Hadeland

Jeg bruker helst Salmalaks og etter at det har kommet et vakumpakket torskeprodukt så bruker jeg også STRØM torskefilet