med laksen. Skjær SALMA i små terninger og mariner med limesaft, olivenolje, salt og hakket vårløk. Legg litt marinert SALMA på nachos og topp med rømme og evt litt Chiliflakes 1 pose nachos chips. 200 g SALMA. 1 lime
Tilsett SALMAlaksen,. samtidig med laksen. Server bønnespirer, små biter av chili og lime ved. Del SALMAlaksen i mindre biter, 3x7 cm tykkelse. 600 g SALMAlaks. 2 lime
Servers med en skål soya til å dyppe Salmalaksen i. Bland lime, fiskesaus og chili til dressingen. Salma loinen rulles i sesamfrø og kuttes i tynne skiver
Hell marinaden over laksen. Ha avokado, rømme, limesaft og salt i en kjøkkenmaskin og kjør alt sammen. Skjær SALMA i passe store biter, og ha de i en smurt ildfastform
Skviser litt lime i soyasausen før jeg dypper fisken i, men kan gjerne skvise over laksen, bare pass på at du gjør det rett før du spiser ellers blir fisken "kokt"
Skal man være sikker så kjøp laksefillet fra Salma, Frøya eller liknende. Bland finkuttet mango, sitron/lime, finrevet ingefær, olivenolje, koriander og salt
Det er viktig med god kvalitet på laksen, så valget mitt stod mellom Frøya og Salma, så da holdbarhetsdatoen var lengre på Frøya sine fileter, falt valget på den denne gangen