Ting til en frisk salat. Den er utrolig god og kan serveres med pasta, ris og en frisk salat. Stek kyllingentil den er gjennomstekt med et godt currykrydder
Server med en god salat, og evt naanbrød dersom karbohydratene ikke er så viktige. Jeg har med vilje kortet ned på krydderlisten, i motsetning til Tikka Masalaen min, for at dere skal slippe å ribbe krydderhyllene helt neste gang dere er ute å handler
Server gjerne med salat, evt. ) Retten smaker overraskende mye, til tross for "bare" fem krydder er brukt(indiske oppskrifter kan ha krydderliste like lang som et vondt år)
Vi hadde bare litt salattil. Ost til gratinering. Når man har gjort klar alle ingrediensene, gjør den seg selv uten at man behøver å passe på og røre i grytene
Som tilbehør serverte jeg stekte potetbåter og en grønn salat. Denne kyllinggryten dufter himmelsk og smaker fantastisk godt, og det er en enkel rett å tilberede
Krydre kyllingen med salt og pepper, legg kyllingen i appelsinjuicen, vent til det koker på nytt og senk deretter varmen til det så vidt koker og ha lokk over gryten