Nå hadde jeg både økologisk isbergsalat, ruccola, reker og rester av risnudler og saus fra middagen dagen før (ørret med risnudler, trykk HER for å se)
Dette er en deilig salat jeg fikk servert på en fin restaurant i Spania for litt siden. Som et tips kan nevnes at rekene kan byttes ut med stekte baconterninger
Salatmed rester av chili marinerte reker og fiskekaker. Vil du lage denne salaten til mange, er et tips å lage rekene dagen før, det er selvsakt veldig viktig å avkjøle rekene kjapt, og ha de kjølig til du skal bruke de om du ikke spiser de med det samme
Vi spiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten. En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten
Vi drakk en god Poilly Fume til dette, og det kræsjet medsalaten. Reker, krabber, sitron, salat, aioli, spiralloff, salat og vin er alt som skal til for å lage fest i en fei
Bland gresk yoghurt med litt sennep og honning så har du en nydelig dressing til salaten. Jeg har brukt brune og hvite bønner som er lagt i olje og tilsatt krydder, de blir utrolig velsmakende og smaker kjempegodt i salater, på smørbrød, som tilbehør til taco og andre Tex-mex retter blant annet
Jeg brukte denne salaten en sommerkveld sammen med loff og reker – det smakte veldig godt. Dette er en deilig lunsjsalat som også egner seg veldig godt som kveldsmat med brød til – kanskje hvitløksbrød
Salatmedreker. I dag hadde jeg denne deilige salaten til middag. Salatmedreker. 1 porsjon100 g salat125 g reker4 små tomater1 vårløklitt dill/salt /peppersaft av 1/4 sitron1 ss olivenolje2 ss majones I dag hadde jeg denne deilige salaten til middag. 100 g salat
Det smakte helt nydelig med nybakt foccacia, hvitløksaioli, salat, rødløk og dill til. Røkte reker og blåskjell ble servert ved Vansjø og kan lett tilberedes på tur over primus og med en aburøk
En slik salat kan lages av det du har i kjøleskapet av frukt og grønnsaker, sammen med skinke, reker, laks, kylling eller spekeskinke slik som jeg har brukt i dag
Jeg laget aioli se HER, varmet piatbrød (jeg har funnet noen vidunderlige glutenfrie), laget til litt salat og danderte det sammen, litt sitron eller lime og gjerne gressløk