Da foreslår jeg at du lager en enkel, men veldig god rødkålsalatmed mynte, fetaostogoliven. Friske salater som blander søte og salte smaker passer for eksempel svært godt til grillmat (og nå nærmer grillsesongen seg med stormskritt
Omelett med spinat ogfetaost. Skjær kyllingen i terninger og bland ale ingrediensene sammen - smak til med litt olivenoljeog sitronsaft samt salt og pepper
Jeg bruker fetaost, god olivenolje, store ‘chunks’ med grønnsaker, kapers og sorte olivenog karamelliserte rosmarinkvaster for litt kontrast i smak og tekstur
Ha noen dråper olivenolje over og pynt gjerne med sitron skiver og ferske urter oppå. I dette innlegget deler jeg oppskriften på det først nevnte og jeg kommer tilbake med oppskrift på kurdisk salat
En grønn salat passer ypperlig til denne retten. Legg på olivenog dryss over litt finhakket timian. Mos fetaostenog bland den sammen med Crème Fraîche og kremfløte, smak til med sitronsaft, salt og pepper