Enkel, men smart salat. Bland inn buketter medblomkål, spirene, blåmuggost i biter og valnøttene. Vi spiste den som hovedrett med foccacia til, men samtidig tror vi den ville vært veldig god som tilbehør til kylling eller kalkun
Pære, epleog appelsinbåter smaker nydelig i en salat. Alle typer grønn salat, rødkål, raspet rå rødbeter, tynne skiver av ukokte gulrøtter, agurk, tomatbåter, små buketter av blomkålog brokkoli, også kokte grønnsaker er godt i salat, bønner, linser og kikerter er både godt og mettende og inneholder masse proteiner, litt løk er også godt i salat særlig til salatermed fisk, men vær litt forsiktig slik at ikke smaken av løk blir dominerende
Jeg fikk oppskriften tilsendt og har lyst til å dele den med dere. Forslag til annet fyll i salaten kan være rosiner, tranebær, pinnjekjerner, blomkål, selleri, epler, champinjong eller skinke
Varm potetsalatmed egg, kapers og rødløkHvis du vil lage en sprekere variant av potetsalat som passer til spekemat, kraftige pølser og sild, kan du prøve denne
Blandet salat av det du måtte ha - salathode, agurk, tomater, vårløk, paprika, blomkål, epler m. Dekk bunnen medsalatblad så den ikke blir bløt av fyllet
Serveres med frisk salat. Topp med forskjellig frukt, nøtter, bær mm, og det blir reine festmåltidet. (Niste for ei svolten nattevakt) Eiin digg wok med ris smakar alltid ved lunsjtider