Ved siden av denne kyllingretten er det godt med en salatog da trenger du. Kyllingen i dag er laget med sunne gode råvarer, med smaker som passer godt sammen og er litt fargerik, det gjør maten mere fristende
Det som blir igjen av gulrøttene kan du ha i salaten til lunch dagen etter . Riv så kyllingileten fra hverandre med hendene eller to gafler, legg opp på fatet og server med guacamole lagd av en kvart liten avocado som du moser med gaffel, en klype salt og en ts magerkesam
En slik salat kan lages av det du har i kjøleskapet av frukt og grønnsaker, sammen med skinke, reker, laks, kylling eller spekeskinke slik som jeg har brukt i dag
Det ble en aldeles nydelig salat, medkylling, spskeskinke og diverse andre ingredienser som fylte opp i kjøleskapet - ja for kaste mat, det gjør vi jo ikke
Lag burgeren ved å legge lagvis oumph, avokadorøre, tomat, agurk ogsalat i et hamburgerbrød. Salat. Oumph kan byttes ut medkylling, svin eller storfe til middag eller andre ting du bruker kjøtt til, og produktet finnes i sju forskjellige typer
Smaksrik kyllingwrapmed en herlig frisk salat som både ser ut og smaker nydelig. SALAT. Ta kyllingen opp av marinaden, tørk litt av med et kjøkkenpapir og stek kyllingen i smør/olje på middels varme til den er gjennostekt
Har du ikke kyllingfilet som du kan steke så kjøp en grillet kyllingog del i biter, ellers kan du putte i salaten det som du ellers bruker som tilbehør til taco