Resultatet ble en ny oppskrift på rundstykker. I Danmark kaller vi litt mykere rundstykker for boller, så i mitt hode er dette grove gulrotboller med gresskarfrø og cottage cheese
Rundstykkene ble myke og ekstra saftige, smakte godt med både salami og pistasjpålegg. Rull ut rundstykker, jeg brukte engangshansker og olje på hendene, blir ikke så klisset da
Enten kan du la de være slik de er uten å forme de (da får du de litt firkantet) ellers kan du rulle de lett og raskt i håndflaten før du legger de på bakepapir/stekebrett
Et av barna mine har påvist glutenintoleranse, selv om min påstand er at vi alle mer mer eller mindre intolerante mot gluten ettersom det er et protein som er umulig å fordøye for mennesket, med mindre det er brutt ned ved bløtlegging i syre eller melkesyregjæring/surdeig eller du produserer magesyre av ville verden
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Disse lagde jeg kjempeofte før, og har liksom bare blitt til Ingvilds rundstykker. Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige
Grove, saftige og nystekte rundstykker. Se våre andre rundstykker herDu trenger. Nok til cirka 10 rundstykker. Rull ut deigen til 10 rundstykker. Nok til cirka 10 rundstykker 2 gulrøtter, finrevet