Ha alt det tørre i bakebollen sammen medyoghurtoghonning. Det er igrunnen bare gøy å bake rundstykker når det er så enkelt og lettvint, ikke er det noe rot som følger med heller
Brødet blir mye saftigereog det holder seg lengre. Denne gangen lagde jeg brytebrød av deigen min, men du kan fint lage brød eller rundstykker av samme oppskrift
Bruk godt med mel på benken, ettersom deigen er litt klissete, men dette gjør rundstykkene saftige. Sjekk at rundstykkene er ferdige ved å dunke på et med en finger
Serveres like godt helt avkjølte som lunkne, disse er nemlig saftige uansett. Pensle rundstykkene med vann og dryss på en håndfull med GULLBYGG bygg- oghavregryn
Rulle ut boller ogrundstykker tar jo så lang tid. Tilsett havregrynog deretter speltmel. Ha lakrissirup, honning, salt og olje i bollen og rør til honningen er oppløst
Siden jeg ikke er så glad i å rulle ut rundstykker er brytebrød tingen for meg, Dette her ble virkelig gode ogsaftige små brød og både raskt og enkelt å tilberede
Rør inn linfrø, grovrevne gulrøtter oghavregryn. Tilsett salt, honningog olje. Ta deigen it av bakebollen og form til rundstykker som settes på et stekebrett med litt avstand
Før steking kan brød/rundstykker pensles med egg eller melk og ev drysses. trill ut til rundstykker. eller rulles med sesamfrø, linfrø, havregryn eller solsikkefrø
Jeg liker å eksperimentere med forskjellige meltyper og ulike måter å bake på, og det resulterer i mange gode brød, rundstykkerog annen gjærbakst, slik som dette rugbrødet medhavregrynog kesam