Saftige og smakfulle koteletter oppskrifter

Saftige og smakfulle koteletter

Saftige og smakfulle koteletter

Vannet skal ikke koke helt bort, men holde dem saftige hele steketiden gjennom. Det finnes utallige måter å tilberede koteletter på, og flere som gir et godt resultat
Sommerlige grillspyd med cherrytomater,  spekeskinke og mozzarella

Sommerlige grillspyd med cherrytomater, spekeskinke og mozzarella

Fargerik, lun krydderurtesalat med saftige kyllingstrimler. basillikum, cherrytomater, enkelt, fargerike grillspyd, godt, godt på grillen, grillspyd, gule cherrytomater, lettvint grillmat, mozzarellaost, mozzarellaost surret i spekeskinke, røde cherrytomater, smakfulle grillspyd, sommerlige grillspyd, spekeskinke
Svineknoke med braiserte grønnsaker

Svineknoke med braiserte grønnsaker

Jeg syntes ikke det var nødvendig siden både kjøttet og grønnsakene var så saftige, og brukte istedet bare litt av skyen som saus
Biffmarinade

Biffmarinade

en saftig indrefilet med smakfull marinade og masse deilig tilbehør. Jeg hadde stått og stirret en stund på kjøttdisken i butikken
Nakkekoteletter med provence-krydder, crispy salat og nydelig potetsalat

Nakkekoteletter med provence-krydder, crispy salat og nydelig potetsalat

Koteletter er egentlig mager mat, selv om de har en fettrand, så ikke skjær bort fettrand eller fett på kotelettene, fettet smelter, og trekker ikke inn i kjøttet, så skjær bort fett etter at kotelettene er ferdigstekt, da får du en saftigereog mere smaksrik kotelett
Ukemeny 38/2016

Ukemeny 38/2016

Oldemor Harriets saftige chokoladekremkake. Hvitløk- og chili-marinerte koteletter med stekte grønnsaker og quinoa
En gjøkalv fikk siste ordet denne påsken

En gjøkalv fikk siste ordet denne påsken

Dæven steike ( nordnorsk for fy-filler´n), og alle de andre saftige glosene jeg vet om…. Etter tettpakka dager med heftige middager, mange retter og enda flere gjester, ble denne siste dagen i påsken en sånn midt-i-mellom-lamme-middagene kveld
Ja til spesialforretninger!

Ja til spesialforretninger!

Er det noe rart at svinesnitslene og kotelettene er smakfulle, og møre som den fineste svineefilet. Og andre spesialforretninger
Ukemeny - God og variert vårmeny ♫♪

Ukemeny - God og variert vårmeny ♫♪

Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Nå varmer sola og endelig ser det ut som om snøen forsvinner sakte, men sikkert
Koteletter med sukkererter og citronsmør

Koteletter med sukkererter og citronsmør

I dag har jeg brukt nakkekoteletter, de er fettmarmorerte og jeg har latt fettet sitte på under steking, da blir kjøttet saftigereog mere smakfullt, fettet kan du skjære bort på tallerkenen
Sommerkoteletter i ovnen med tomater

Sommerkoteletter i ovnen med tomater

Ogsommerkoteletter da, på seinhøsten. De som leser bloggen min ofte har kanskje lagt merke til at jeg ikke bruker mye svinekjøtt
Nakkekoteletter med røtter og ingefær

Nakkekoteletter med røtter og ingefær

Nakkekoteletter har jo svingt godt i denne familien før, og gjør det igjen. Det er andre dag i prosjektet Godt Levert, og fremdeles smiler familien fra øre til øre
Geitekje, det milde og gode kjøttet

Geitekje, det milde og gode kjøttet

Nettopp fordi kjøttet er saftigereog mere aromatisk. Skal du tilberede kjeet er det nesten likegyldig om du steker det helt eller oppdelt, bare du ikke skjærer det opp i koteletter eller små stykker