Vannet skal ikke koke helt bort, men holde dem saftige hele steketiden gjennom. Det finnes utallige måter å tilberede koteletter på, og flere som gir et godt resultat
Nettopp fordi kjøttet er saftigereog mere aromatisk. Skal du tilberede kiddet er det nesten likegyldig om du steker det helt eller oppdelt, bare du ikke skjærer det opp i koteletter eller små stykker
Koteletter er egentlig mager mat, selv om de har en fettrand, så ikke skjær bort fettrand eller fett på kotelettene, fettet smelter, og trekker ikke inn i kjøttet, så skjær bort fett etter at kotelettene er ferdigstekt, da får du en saftigereog mere smaksrik kotelett
Dæven steike ( nordnorsk for fy-filler´n), og alle de andre saftige glosene jeg vet om…. Etter tettpakka dager med heftige middager, mange retter og enda flere gjester, ble denne siste dagen i påsken en sånn midt-i-mellom-lamme-middagene kveld
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Nå varmer sola og endelig ser det ut som om snøen forsvinner sakte, men sikkert
I dag har jeg brukt nakkekoteletter, de er fettmarmorerte og jeg har latt fettet sitte på under steking, da blir kjøttet saftigereog mere smakfullt, fettet kan du skjære bort på tallerkenen
Nakkekoteletter har jo svingt godt i denne familien før, og gjør det igjen. Det er andre dag i prosjektet Godt Levert, og fremdeles smiler familien fra øre til øre
Nettopp fordi kjøttet er saftigereog mere aromatisk. Skal du tilberede kjeet er det nesten likegyldig om du steker det helt eller oppdelt, bare du ikke skjærer det opp i koteletter eller små stykker