Kaken blir saftigereog sjokoladekremen blir mykere og SÅ mye bedre når den er temperert. Når jeg baker til barn, noe jeg gjør relativt ofte, må jeg tilpasse både smak og konsistens slik at det tilfredsstiller de små munnene
Ei oppskrift på saftige, luftigesjokolademuffins som er uten sukker, gluten og melk. Dei er veldig kalorilette og passer like godt som dessert, snacks, mellommåltid, før/etter trening, som turmat eller berre når man har lyst på noke søtt&godt
Bananene gjør muffinsene saftigeog gode. Det fine med muffins er at de lages med basisvarer som man ofte har stående i kjøleskap og kjøkkenskap fra før og at de dermed er raske å blande sammen når du har lyst på noe godt
saftige men luftige muffins med en flott topp. Til karamell - ogsjokolademuffins. Men det er alt dette rosa, polkadotmaniske, glitterbefengte og strøsselaggressive som jeg ikke forstår
Banan ogsjokolademuffins. Denne uken kan jeg friste med en forfriskende og sunn Vannmelonslush, enkel pastasalat med kylling, eksotisk couscous tallerken, luftig Focaccia brød og dampede blåskjell, biff med tilbehør og amerikanske pannekaker til søndagsfrokosten
Disse ble ganske enkelt knallgode, saftigeogluftige. Kjør sammen smør og sukker til det blir luftig. Ha eggene i en mugge el, vispdelett og tilsett melken og visp lett igjen (Dette må være romtemperet som alltid
-)I går fikk jeg lyst på muffins med masse sjokoladesmak, og da passet disse muffinsene perfekt. Tenk deg de store sjokolademuffinsene du får kjøpt på kafe eller lignede, de ligner litt på de
Noen heldige fikk også karamellsaus og dere får selvfølgelig oppskriften på de også. Cupcakesene består av en saftig sjokolademuffins med syrlig sjokoladeostekrem toppet med ganach
- Her er min anbefalingSaftig mørk sjokolade & gulrot Cup Cake fylt med valnøtter og sjokoladebiter. Delikat og smakfullt Oppskrift4 stk Egg3 dl Sukker4 dl Hvetemel2 ts Natron2 ts Kanel1 ts Salt1 ts Vaniljesukker3 ss Kakaopulver100 gram Kokesjokolade100 gram Valnøtter1. Step 1Pisk egg og sukker til eggedosis Step 2Vend inn hvetemel, natron, kanel, salt og vaniljesukker, hakket sjokolade, kakaopulver og hakkede valnøtterStep 3Vend inn soyaolje Step 4Vend inn raspet gulrotStep 5Smør muffinsformer og sett de i en muffins stekebrettFyll muffinsformer halvfulle med røreStep 6Stekes i ovn på 200 grader i ca 12 – 15 minutterStep 7Avkjøles på rist. Ikke pynt de før de er avkjølt Baileys topping 1 pk Philadelphia ost (vanlig ikke lett)1 ts Vaniljesukker50 gram Smør (rom temperert)250 gram Melis1 – 2 ts Kakaopulver Sjokoladepynt Baileys Step 1Pisk vaniljesukker, smør, melis og litt kakaopulver i en miksmaster til en «luftig» og glatt masseSmak så til med Baileys etter ønske. Ble den litt for tynn ha i litt mer melis og smørStep 2Fordel fyllet over de avkjølte muffinsene og pynt med valgfri sjokoladepynt 4 stk Egg