Endelig har jeg funnet en oppskrift på glutenfrierundstykker som også min kjære likte. Jeg hadde heller ikke glutenfrie havregryn og siden jeg tåler litt gluten, brukte jeg heller opp de økologiske havregrynene jeg hadde stående
Siden jeg er en bløtleggingsdame, er dette fast food varianten av glutenfrierundstykker, jeg har en annen oppskrift der all fytinsyre og enzymsperrer er brutt ned, oppskrift kommer snart
Disse rundstykkene er veldig smakfulle og saftige. Til 10 rundstykker. Til 10 rundstykker. Du kan like gjerne lage dobbel porsjon, for de er helt supre å ha i fryseren
Hvedene ble herlig saftige, luftige og duftet fantastisk. De ser skikkelig gode ut, er absolutt ikke mye fiber i, er søtet med sukker og den glutenfrie originaloppskriften er med melk og smør
Og så er jeg utrolig glad i saftigerundstykker. Disse rundstykkene er proppa full av digg næring, metter godt, er enkle å lage, supersaftige og sprø utenpå og myke inni
Ønsker du glutenfrie havrebricks bytter du ut fullkornsmel med en glutenfri variant. Dette er grove, saftige og sunne rundstykker proppfulle av fiber, enumettede fettsyrer og proteiner
Her går det så det suser nå om dagene. 5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai