S. a. f. t. i. g. e. b. o. l. r. F. s. v. n. k. M. d. m. 1. 5. 0. 2. 6. 3. ø. j. æ. D. ,. B. y. å. T. p. E. u. H. (. K. /. ). J. h. c. 8. -. L. 7. 4. *. #. P. n g. d l
Har du ikke prøvd å ha rømme i kake før, har du sjansen nå. ) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Bunn. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 0. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige. Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød
Oppskriften er ikke så annerledes enn den vanlige bolledeigen jeg alltid bruker, for har du først funnet en bra oppskrift på boller trenger man ikke finne opp kruttet på nytt
Med verdens beste kremostglasur. De som tror at jeg kun spiser sunne ting, kan bli skuffet nå. For mine nærmeste er jeg nemlig kjent som en skikkelig sukkermoms