Kombinasjonen med sjokoladekakebunn og sjokoladekrem smaker saftig og godt. Dette er en av mine favorittkaker og fast innslag på kakebord hos familien i jula, til festlige anledninger som konfirmasjon, bryllupsdager, jubileumsfeiringer o
♥ Kaken holder seg myk og saftig i mange dager og er også fin å fryse. Sjokoladekakebunner. ♥ Kaken holder seg myk og saftig i mange dager og er også fin å fryse
Jeg dynket ikke kaken, og det var kun ektemannen i huset som etterlyste en litt saftigere kake. Til dette prosjektet trenger jeg tre veldig tynne sjokoladekakebunner
I tillegg har jeg blandet i hakket lys kokesjokolade for å gi enda tyngre og saftigere kake (altså litt tyngre enn vanlig luftig kakebunn, men fortsatt ikke for tung i forhold til fyllet) Røren ble ganske stor og jeg stekte den altså i to omganger
Saftig og godt uten melk eller egg. Og selvsagt uten gluten, melk og raffinert sukker. Originaloppskriften er fra Det søte liv (), amerikanskinspirerte Crazy cake
Sjokoladekakebunnene er veldig saftige i konsistensen. Sjokoladekakebunner. Sjokoladekakebunnene. Monter kaken ved å ha marengskrem mellom sjokoladekakebunnene
Om du vil lage selve kaken trenger du 2 sjokoladekakebunner som du finner oppskriften på her på bloggen. Stabil ,saftig og ikke minst blir den så høy at den kan deles i 3 bunner noe som er kjekt når du liker høye kaker sånn som meg
2 sjokoladekakebunner / 2 bizchocos de cocholate. Disse bunnene blir saftige og fine og man kan dele dem i 2 eller 3 deler jeg delte hver bunn i 2 denne gangen slik at jeg fikk 3 lag med fyll, det vil si 4 bunner totalt. 2 sjokoladekakebunner / 2 bizchocos de cocholate