Kaken vil “sette” seg i kjøleskapet og den myke kjernen vil være med på å gjøre kaken saftig og god. Bunnen er mørk, saftig og toppen er som sjokoladefløyel
Nå har jeg også laget kremen, og jeg vil si meg enig i at "Café Stings sjokoladekake" er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem
Det er ikke nødvendig å bake saftige vaniljemuffins eller store flotte sjokoladekaker. Smak på lekre, saftige browniebiter med sjokoladekrem av økologisk sjokoladepålegg og kokosflak på toppen
Kaken stekes ved lavere temperatur, og over lengre tid for å bli ekstra myk og saftig. Den er veldig saftig, og kan serveres med frosting, eller trekkes i fondant eller marsipan
Kaken er myk, saftig og fylles med en god sjokoladekrem. Masse sjokoladekrem langs kanten, med et merke fra enlillesøsterfinger som så gjerne ville smakeSaftig og god, vaniljekrem inni var en suksess
I følge bildet på NRK sine sider skal kaken åpenbart være helt stekt og tørr inni, men det hang ennå igjen litt røre på kakepinnen da jeg testet den for siste gang, og min ble herlig saftig og myk og var helt perfekt servert med litt pisket fløte
(English below) Her har du en nydelig, myk og saftigsjokoladekake med deilig nøttesmak, takket være masse Nutella i deigen og malte hasselnøtter istedenfor mel