Når kaken kommer ut av ovnen, så prikker du kaken med en gaffel og hiver over glasuren. I jobbsammenheng hender det av og til at jeg tar med meg en kake på avslutninger
Denne JENTE-kaka er pyntet med rosa og hvite pikekyss, små frukt-terninger og en søt porselensfigur. Helles i stor langpanne som er dekket med aluminiumsfolie
Kaken monteres ved at du legger den ene bunnen på et kakefat, fordeler en god slump medglasur på. En så stor sjokoladekake må tempereres for at den skal smake best med tanke på saftighet, mykhet og smak
I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Kjeksene blir som små sjokoladekaker, myke og saftige. Medglasur blir de dobbelt så gode Jeg lagde en topping av mager kesam, kakaopulver, sukrinmelis sjokolade casein-proteinpulver, kokosmasse og kokosessens
Den mørke sjokoladekaken (som er ekstra saftig siden man har rømme i deigen) passer perfekt med den luftige og friske ostekremen av Philadelfiaost og kremfløte
Kaken er svært myk og saftig, og har en frisk og deilig smak av sitron. Sjokoladekakemed bringebær. Medhvitglasur, røde jordbær og blåbær får du lett en vakker kake i rødt, hvitt og blått
Kulturmelk gjør kaken skikkelig saftig i lang tid. Red velvet-kake (sjokoladekake) er lett å lage. Dersom du planlegger å pynte med bær, er det lurt å vente med pyntingen til samme dag som du skal servere den, siden bær ofte «synker» ned i glasuren og kan «lekke» bærsaft i din fine, hviteglasur
januar) jeg går på med en saftighvitsjokoladekakemed en syrlig topping. Den er saftig, som en kladdkake, skorpen er som min venninne sa “det beste”, den blir som karamell og crisp og seig på samme tid
Og ikke minst saftig og med god holdbarhet. Saftig ,myk og deilig sjokoladekake. Jeg har brukt tutti-frutti strøssel og små sjokoladekuler med mørk,lys og hvit sjokolade til pynt