I dag vil jeg dele en fantastisk sjokoladekake oppskrift med dere. – Ha sjokoladeblandingen i en miksebolle og pisk opp med mixmaster eller kjøkkenmaskin
En saftig og god kake til påskekaffen, men med annerledes pynt passer den når som helst. Smelt smøret, hell det i en bolle, avkjøl litt, rør inn sukker og egg med håndmixer
I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
som gjør den saftig og holdbar. En sjokoladekakemed to forskjellige smørkremer,. Bland i smørkremen, ha i fløte til passe konsistens for å bre på kaken
Den holdt seg også saftig og god lenge når den ble oppbevart i kjøleskapet. en lys og en mørk. Liksom-trønderen har så kjedelig kakesmak så han vil helst bare ha sjokoladekake
Sjokoladekakebunnene er veldig saftige i konsistensen. Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Monter kaken ved å ha marengskrem mellom sjokoladekakebunnene