KYLLINGFILETENE. Legg kyllingfiletene på en tallerken mens du lager sausen. Kyllingfilet. Salt og pepre kyllingfiletene og stek dem i litt olivenolje og smør i en panne i cirka 6-7 minutter til de er gyllenbrune. I samme panne som du stekte kyllingfiletene tilsettes løk, hvitløk og 1/4 ts timian
Kyllingfilet. Steking av kyllingfilet. Tørk av kyllingfiletene med tørkepapir og krydre dem med salt, pepper og eventuelt annet godt krydder, som passer til tilbehøret
Resultatet blir mør, saftig kylling med masse smak, god saus og smaskens grønnsaker. Krydre kyllingfiletene med kyllingkrydder og legg dem på grønnsakene
Har du litt dårlig tid kan også filetene stekes på panne til de er gjennomstekte (bare pass på å skru ned varmen litt, men jeg synes absolutt de blir saftigst i ovn
Savner du å tygge løs på en saftigkyllingfilet med varme grønnsaker og en smakfull saus. I så fall kan du prøve ut denne oppskriften på mine veganske "kyllingfileter"
Det krever lite arbeid, gir deilig saftig kylling, og svært mange gode smaker. Som kyllingfilet f. 1 kyllingfilet. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 1 kyllingfilet 2 vårløk i passe store biter
Saftig og smakfull kyllingfilêt med en kombinasjon av tilbehør som er uslåelig - tomat & mozarella. #lindastuhaug #lunsj #tomatogmozarella #grillakylling #marinertkyllingfilet #middag #sunnmat #suntoggodt #matinspirasjon #sunnogenkelmiddag #grillmat #tilbehørgrillmat