Smør et tykt lag med glasur og la kremen renne nedover sidene(nam) Jeg «hermet» etter Ida og pyntet med granateple og valnøtter for det hadde jeg nemlig i skapet
smør, melis, kremost ogvaniljesukker. Pisk egg ogsukker til eggedosis. Den er så saftigog luftig, kombinasjonen av salt og søtt er helt ypperlig, og glasuren er bare helt fantastisk
Rør inn smør, gulrøtter og havremel. Dersom du ønsker et vegansk alternativ kan du bruke chifrø istedet for egg, kokoskrem istedet for smøreost, bruk da mindre melis slik at det ikke blir så søtt
Alt som trengs til en saftiggulrotkake. Glasuren lages ved å blande smørogsukker hvitt, for så å ha oppi kremosten, vaniljesukkeretog litt sitrus for smakens skyld
Saftig å god kake. pisk egg ogsukker til eggedosis. sikt det så i vekselvis med melk, olje og gulrot. bland sammen mel, bakepulver, kanel, vaniljesukkerog salt