Visp egg og sukker til en stiv eggedosis. -) Sykt saftig og god var den i alle fall. Så gjør litt stas på familien eller deg selv i vinterferien og kjør gulrotkake
Pisk egg og sukker luftig og rør inn revet gulrot. Denne gulrotkaken er enkel å lage, den smaker supergodt og blir bare enda bedre av å stå et par dager i kjøleskapet
En nydelig glutenfri gulrotkake som er saftig, god og sunn. Når jeg tidligere har smakt gulrotkake, så har det liksom ikke vært så mye gulrotsmak i den
Rør inn det tørre i eggedosisblandinga. Gulrot kaka er ein av mine favorittar (etter sjokoladekake), og denne syns eg ble ekstra god og saftig, tiltross for at den er glutenfri
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Pisk sammen egg og sukker først. En safitg gulrotkake slår alltid an i alle selskap og anledninger. Denne gulrotkaken er laget med både hvitt og brunt sukker sammen med revet kokos og nøtter
Pisk brunt sukker og eggene i ca. gulrot, gulrotkake, gulrotkake med appelsinsaft og pecannøtter, gulrotkake med nøtter, ingefærpulver, krydderkake, mascarpone, mascarponeostekrem, ostekrem, pecan, pecan nøtter, saftiggulrotkake med pecan nøtter og mascarponekrem
Glutenfri gulrotkake uten sukker og egg. Kaken er glutenfri, uten egg og uten melk. En nydelig rå og saftiggulrotkake med en deilig smak av gulrot, valnøtt og kokos
Visp egg, brunt sukker og sukker til eggedosis. Bland det tørre og rør det inn i eggedosisen. Dersom du ønsker et vegansk alternativ kan du bruke chifrø istedet for egg, kokoskrem istedet for smøreost, bruk da mindre melis slik at det ikke blir så søtt
Pisk egg og sukker luftig. Rør melblandingen i eggedosisen sammen med resten av ingrediensene. 3 stk egg. 250 g hvetemel. 150 g rosiner. 125 g kremost naturell
Visp saman egg og sukrin gold. 2 egg. 1,5 ts bakepulver. Hell røra i ei smurt form (24 cm) og steik den midt i ovnen på 175 grader i 30 min. Etter 30 minutter sett du kaka øverst i ovnen med grill/varmluft på i 3-5 minutter kaka har fått ei fin skorpe. 2 egg